Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

1.) Czy model przed FL miał ciemne wkłady reflektorów przednich?

2.) Co trzeba zrobic by przezucic przody po FL do przed FL bez zbytnich przerobek w instalacji/kostce?

3.) Jak zdemontowac znaczej BMW na tylnej klapie bagaznika?

Pozdrawiam

:)

Car Detailing - zrób to z Nami :-)
Opublikowano

Cześć tak spotkałem się z ciemnymi jak i jasnymi przed FL

na 2 pytanie nie znam odpowiedzni bo nie widziałem instalacji , wtyczki po FL

Zdemontować znaczek tylnej klapy hmm zapewne musisz po otwarciu bagażnika ściągnąć ten czarny plastik i jest przykręcany .

Opublikowano

Wkłady były jasne przed FL o ile się nie mylę.

A znaczek tylni to w zasadzie cały zamek od bagażnika-próbowano mi to skraść ale nie dało się..więc jeśli złodziej dał sobie spokój to chyba tylko od środka;-)

MIKE

"Pokazał taki międzynarodowy gest pokoju i przyjaźni, środkowym palcem" M.Sokół o geście Nicka Heidfelda :-)

Opublikowano

ad. 1 ) Pytam o ciemne środki przed liftingiem, bo jak dotąd nie spotkałem się z tym.

Allegro zalane jest samymi przodami po FL / dlaczego? / przed FL nie świadczysz zbyt dużo......

ad. 2) Kostka po FL ma jeden PIN mniej, sterowanie ringiem odbywa się tutaj przez moduł w kostce.

Przed FL jest osobna do tego żarówka. Kostka po FL idealnie wchodzi do przed FL, ale nie miałem okazji podpiąć zobaczyć co działa a co nie....

ad. 3) Chcąc zmienić znaczek muszę odpiąć cały mechanizm otwierania tylnej klapy?

Car Detailing - zrób to z Nami :-)