Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Panowie proszę o pomoc w stwierdzeniu czy posiadam filtr cząstek stałych. Poczytałem na forum o tych filtrach i sam nie wiem nic z tego. JEddni piszą, że w 46 nie występuje ten filtr jedni piszą,że mają w e46 i sam nie wiem czy jest czy nie? Proszę o informację jak to sprawdzić.

Pytam dlatego bo chcę wymenić olej na castrol edge 5w40 turbo diesel i pisze, że nie może być stosowany w silnikach z DPF, czy ten olej będzie odpowiedni???

Damy radę !!!!!!!!!!!!!!!!
Opublikowano
wpisz vin i sprawdz moja z 2002 ma PDF

jak kupiles od helmuta co sobie za 800 euro zalozyl zeby podatek mniejszy placic (o 30 euro rocznie) to moze i ma :D

Opublikowano
wpisz vin i sprawdz moja z 2002 ma PDF

jak kupiles od helmuta co sobie za 800 euro zalozyl zeby podatek mniejszy placic (o 30 euro rocznie) to moze i ma :D

wlasciciel od ktorego kupilem mial agencje fotograficzna i robil reportaz z salonu we frankwurcie i ONA tam byla ,spodobała mu sie wiec sobie ja sprowadził. moze dlatego ma dpf