Skocz do zawartości

[E87] Gdzie znajduje się syrena alarmu / schemat alarmu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
chcesz sprawdzic czy masz alarm czy tez jak glosno wyje syrena? :D

Alarm mam :)

Ale nie włącza się jak dłużej trzymam zamykanie :( sprawdziłem siedząc w samochodzie i zamknąłem auto pilotem.

Lokalizacja jest mi potrzebna w innym celu - ewentualnie, w którym miejscu położona jest wiązka biegnąca do syreny - muszę zlokalizować kabel dający sygnał uruchomienia syreny.

Pozdrawiam,

Hubert

• 6 miesięcy temu...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano
witam ponownie,

Potrzebuję schemat alatmu do BMW E 87

posiada ktoś?

Nie posiadam, ale również jestem zainteresowany wychwyceniem sygnału załączania się alarmu.

Rozwiązałeś może ten problem Hipo?

Opublikowano
Sposób jeden wlączasz w aucie muze bardzo głośno i zamykasz auto normalnie z pilota po 5 minutach alarm sie uzbroi i zacznie wyć pod warunkiem odpowiednich wstrząsów od muzyki.... ja tak sprawdzałem i działa.... :norty:
Opublikowano (edytowane)
Sposób jeden wlączasz w aucie muze bardzo głośno i zamykasz auto normalnie z pilota po 5 minutach alarm sie uzbroi i zacznie wyć pod warunkiem odpowiednich wstrząsów od muzyki.... ja tak sprawdzałem i działa.... :norty:

maskakra...

nie, jeszcze nie zdiagnozowałem, ale na 100% jest gdzieś z tyłu w błotniku ukryta bo stamtąd dochodzi dźwięk

Edytowane przez Hipo
  • 1 miesiąc temu...