Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo interesujące muszę przyznać , nie sądziłem że BMW jest aż tak zaawansowane technicznie :lol:

Jednak nie liczyłbym na to że doświadczenie które jest tak ważne nie będzie potrzebne posiadając nawet taką technologię :wink:

http://i602.photobucket.com/albums/tt105/thunderstruck312/bmwklubforum2.gif
Opublikowano
mam wrazenie ze o tych pinglach gadalismy z rok albo dwa temu tu na forum

jeśli tak to przepraszam nie wiedziałem

swoją droga ciekawie by było przy rozkręceniu pół auta i silnika gościowi ukazuje się blue scerrn :mrgreen:

Choć prawdę mówiąc ja bym to traktował jak elektroniczną wersję książki z cyklu "sam naprawiam...."

Sama idea ciekawa

Denerwować się to mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych
Opublikowano

Tak ale nie wyobrażam sobie aby za pomoca tego gadżetu wykonac np. wymiane uszczelki pod glowica, albo wałka roz. w satrszych silnikach paska i rolek rozrzaądu.

A co jak bede robil w zaciemnionym garacu z lapka tylko taka rurkowa,

taki chyba raczej szmelc.Bo co mam rozumiec ze okulary maja jakies czytnik i wykrywaja na dana chwile, czy dany element sie jeszcze znajdyje czy juz zostal zdemnotowany ?! nic o tym nie wiem wiec pewnie idea tego umarła wraz z prezentacja.

Opublikowano

To do kogo jest to dedykowane? do osób majacych profesjonalnie wyposażony garaz czyli mechanika- On chyba wie co ma robic bez tych bryli, czy do takich osob co nie potrafia a chcieli by sami cos porobic.

Ja mam podrzeimny garaz, sa dwie lampy w nim samym ale i lapy jarzeniowe w całym garazu, otwieram maske dodatkowo wycjmuje lapke samochodowa - taka dluga i dalej ciemno. Zadne osiwetlenie nie dorowna dziennemu.

Opublikowano
Tak ale nie wyobrażam sobie aby za pomoca tego gadżetu wykonac np. wymiane uszczelki pod glowica, albo wałka roz. w satrszych silnikach paska i rolek rozrzaądu.

A co jak bede robil w zaciemnionym garacu z lapka tylko taka rurkowa,

taki chyba raczej szmelc.Bo co mam rozumiec ze okulary maja jakies czytnik i wykrywaja na dana chwile, czy dany element sie jeszcze znajdyje czy juz zostal zdemnotowany ?! nic o tym nie wiem wiec pewnie idea tego umarła wraz z prezentacja.

ksiazka serwisowa ma jakis czytnik i wykrywa na dana chwile, czy dany element sie jeszcze znajduje czy juz zostal zdemontowany? a co jak musze przeczytac ksiaze w ciemnosci?