Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrobiłem ponad sto kilometrów po lotnisku więc standardowo, a fajnie było bo było się z kim pościgać (większa konkurencja większa frajda).

A i nawet zdążyłem się przejechać Wieńka subarakiem. Więc jeżdżenia było... .

Pozdrawiam

Igor

• Członkowie klubu
Opublikowano
Mi się samochód popsuł na szczęście pod koniec dnia :D . Najlepszy czas na oponach drogowych, mój oczywiście to 3:27:4coś tam... Ciekawe jak inni? Traska ciekawa jak zawsze na pewnych odcinkach było szybko :mrgreen: Tylko dwa plenery :nienie: :norty:

Pozdrawiam

Rafał F.

Opublikowano

A ja w bednarach jeździłem tak:

A tak w ogóle to jakaś masakra się stała po założeniu markgumów (obowiązkowe w bmw-challengu) i nie chodzi mi tu o przyczepność tylko mój samochód jakoś dziwnie na nie reaguje :-). Naumiałem się na nich jeździć dopiero na ostatnich odcinkach. I tak wyszło całkiem nieźle bo przede mną byli tylko poznaniaki (3szt.) co trenują na tym lotnisku i instruktor też z tego lotniska.

Pozdrawiam

Igor

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Calkiem fajna trasa. Przyzwycailes sie do dobrych markowych slickow no te sa slabsze :) Tutj jest przejazd Emila w EVO RS ( mial najlepszy czas )
Trasa tym razem miala 4900m, najlepszy czas to 3.08.XX s, bylo ok. 25 samochodow. Ja niestety tylko raz przejechalem z pomiarem czasu ( 3.21.xxs ), uszkodzeniu ulegla opona i bylo po zawodach :(
  • Członkowie klubu
Opublikowano
Feda, a jaki Ty miałeś czas??

Ja miałem 3:27:4coś tam...(opona drogowa, myślę że 3:25 było do wykręcenia).

Szkoda mi slicków na Ułęż... :( , średnią mieszankę mam więc szybko by się skończyła.

Pozdrawiam

Rafał F.

• Członkowie klubu
Opublikowano
Panowie, właśnie urodził mi się nowy plan w głowie... Myślę nad zamianą silnika (za mocna konkuręcia, na ostatnim SuperOesie miałem wiele szcześcia ponieważ drugie miejsce zajął gość w E36 M3 a trzecie E30 z silnikiem M3, jakby nie patrzył 100 KM więcej... ciekawe że mi się udało :roll: ) z :roll: 3l na ten z M3 321 KM. Co o tym sądzicie, ktoś latał taką przeróbka... :?:

Pozdrawiam

Rafał F.