Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Kupiłem sterownik na pilota do fabrycznego centralnego zamka. Podłączyłem pod zasilanie oraz oryginalny moduł sterownika i wszystko śmiga jak należy. No prawie wszystko :wink: Mam problem z podpięciem się pod kierunkowskazy - nie mogę znaleść odpowiednich przewodów w instalacji samochodu. Wg instrukcji którą dołączył sprzedający powinienem szukać przewodów zielono-niebieskiego i zielono-brązowego we wtyczce 30-pinowej przy lewej nodze kierowcy ale stamtąd takie nie wychodzą. Próbowałem podpiąć się pod białą wtyczkę przy kolumnie kierownicy z której wiązka leci do przełącznika ale też lipa. Czy ktoś mógł by podpowiedzieć jakiego koloru kabli mam szukać i w którym miejscu?
Opublikowano
Już sobie poradziłem. Wtyczka (czarna) z odpowiednimi kablami znajduje się pod podstawą lewej nogi a ja podejrzewałem że chodzi o wtyczkę czarną nad głośnikiem.