Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

mam taki problem wczoraj zapalila mi sie kontrolka od skrzyni biegow (tiptronic), zatrzymalem sie odrazu postalem 10minut i zgasla.

Problem od dluzszego czasu mam taki ze samochod przygasa podczas jazdy, postoju,

Jak jade to obrotomierz szaleje, lata od 2-3tys a obroty nie rosna, samochodem szarpie.

Jakies pomysly?

Sprzeglo?

BMW E9 2800CS 1970. Coming Soon :p
Opublikowano
Podjedż najpierw na komp.resztę niech dopowiedzą inni ,ja mam tip-tron. od niedawna,kiedy olej zmieniałeś?.pzdr.
"" jedż z butem ,ale nie na kapciu"", mów co myślisz , rób co mówisz
Opublikowano
Jesli problem masz od dluzszego czasu, to juz dawno powinienes byc z nim u mechanika. Jak dalej bedziesz czekal, to sie ...doczekasz. :naughty:
Opublikowano

problem od +/- tygodnia, kontrolka wczoraj zapalila sie pierwszy raz, wczoraj dopiero zaczelo tak szarpac, wczesniej to bylo moze raz na 100km takie cos ze silnik przygasl, wczoraj dopiero dalo o sobie konkretnie znac. Jutro bede dzwonil do serwisu umowie sie na jakis termin

Olej wymienialem 80tys km temu, przy 120 teraz mam 200tys

BMW E9 2800CS 1970. Coming Soon :p