Skocz do zawartości

Zajechane Felgi, super srodek uzywany w servisach BMW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jezeli szukacie dobrego srodka do felg to tylko na www.superchemia.eu

stosowany w niemieckich sewisach dla klientow pozostawiajacych samochody do czyszczenia, indywidualnie ciezko do zdobycia. REWELKA

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
jezeli szukacie dobrego srodka do felg to tylko na www.superchemia.eu

stosowany w niemieckich sewisach dla klientow pozostawiajacych samochody do czyszczenia, indywidualnie ciezko do zdobycia. REWELKA

I te niemieckie serwisy stosuja srodki firmy... "SUPER CHEMIA" tak :?: :duh: :hand:

BMW Schnellservice

Mechanik

Elektronik

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
To jakis bot chyba, sprawdzcie jego IP i zablokujcie :evil:

BMW Schnellservice

Mechanik

Elektronik

Opublikowano

oczywiscie, jak bys kolego pracowal dla nich to bys wiecej wiedzial o BMW ja pracowalem dla nich przez 16 lat i dlatego rozprowadza ta sama chemie.

Jak znasz niemiecki to dam nr. i zapytaj w BMW Niederlassung Bonn to sie dowiesz, duzo ludzi ma dziwne wyobrazenie o BMW, jak ruski kupowali w 89 roku BMW to do polski szedl VW i Audi beczka, nie obrazajac ruskich to maja o dnas 20-sto letnie wyprzedzenie co do tematu BMW.

Opublikowano

Kwas sześciofluorokrzemowy

Kwas siarkowy

Kwas solny

zabijesz lakier na feldze tym specyfikiem :?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
oczywiscie, jak bys kolego pracowal dla nich to bys wiecej wiedzial o BMW ja pracowalem dla nich przez 16 lat i dlatego rozprowadza ta sama chemie.

Jak znasz niemiecki to dam nr. i zapytaj w BMW Niederlassung Bonn to sie dowiesz, duzo ludzi ma dziwne wyobrazenie o BMW, jak ruski kupowali w 89 roku BMW to do polski szedl VW i Audi beczka, nie obrazajac ruskich to maja o dnas 20-sto letnie wyprzedzenie co do tematu BMW.

O czym ty piszesz? :duh:

Odpowiedz na pytanie:

I te niemieckie serwisy stosuja srodki firmy... "SUPER CHEMIA" tak :?:

BMW Schnellservice

Mechanik

Elektronik

Opublikowano

Bo do felgo to najlpesza jest woda z mydłem :), ja tam szamponem felgi myję - regularnie - i jest cacy, w e46 stosowałem chemię.. to felgi z mycia na mycie zmieniały kolor :D hehe

Pzdr.