Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam.Mam problem ponieważ reflektory w mojej buni są wyblakłe, chodzi mi o te plastiki w reflektorach które się świecą i odbijają światło.Im lepiej odbijają światło tym lepiej świeci na drogę.Czy jest jakiś środek aby te wyblakłe reflektory odnowić???
@@ nieważne jak,gdzie i za ile, ważne że BMW @@
Opublikowano

Kolego z tego co się orientuję to nie warto odnawiać.

Nie warto również kupować zamienników.

Polecam nabyć orginalne reflektory BMW.

Ja się połaszczyłem i dwa razy kupiłem zamienniki łączny koszt 1300zł i do tego efekt kiepski i regulacji nie ma.

W tej cenie kupiłbym już orginalne.

BMW wieczna miłość...
Opublikowano

wyblakłe czy brudne?? może warto je rozebrać i wyczyścić

możesz poszukać lamp z soczewkami (o ile takich nie masz), po kupnie rozebrać i wyczyścić, efekt będzie zaskakujący

ja mam e30 więc mam takie same lampy jak ty, jak rozklejałem swoje żeby zrobić BH to wyczyściłem je dokładnie, zarówno szkło lampy, jak i soczewka były mocno brudne, po złożeniu świecą 100raz lepiej niż wcześniej

ps lepiej kupić używki niż jakieś zamienniki no i nie zakładać mocniejszych żarówek

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
W dziale zrób to sam masz opisane krok po kroku jak wyczyścić lampy.Efekt naprawde zaskakujący gdy sie ma mocno zasyfione soczewki.
Po czterdziestce człowiek ma, trochę z osła, trochę z lwa.
Opublikowano

A moim zdaniem nie ma co rzezbic i trzeba zakupic ksenony max 6000k. Do tego spryskiwacze, dobra regulacja i po klopocie.

Ja tak zrobilem, policja sie nie czepia, przeglad przechodzi bez zadnego problemu.