Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy można silniczek wyjąć tak jak jeża ? czyli od dołu bez rozbierania konsoli środkowej czy deski rozdzielczej ?

znalazłem tylko poradę jak psiknąć wd40 na ośki ale ja muszę wymienić szczotki więc cza cały silniczek wyjąć

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
ooj, ja probowalem "psiknac" WD40 w ten silniczek i powiem szczerze, nie jest to proste ta droga. Wg. mnie za Chiny ludowe nie wyjmiesz go w ten sposob, chyba, ze idzie tam cos jeszcze wykrecic, ale nie zauwazylem tam niczego co moznaby tam zdemontowac. :?

BMW Schnellservice

Mechanik

Elektronik

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Żeby go wymontować trzeba niestety zdemontować całą konsolę.

Robota z kategorii mozolnych i strasznie upierdliwych.

Zajmie ci to cały dzień jak się postarasz.

Ten wentylator jest wsadzony tak jak by nie brali pod uwagę , że może się posypać.

Współczuję a jednocześnie cieszę się , że u mnie puki co nie ma potrzeby się do niego dobrać.

Ja bym chyba wsadził tam nówkę jak bym się już do niego dobrał.

Drogą dedukcji doszedłem do konkluzji...!!!!
Opublikowano

dzięki !

licze jeszcze że ktoś napisze że się da bez rozkręcania wszystkiego :D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
koledzy podłącze się do tematu u mnie przestał wogóle działać wenyylator nie piszczał działał bez zażutów czy może być to wina jeża może to jakiś bezpiecznik Pozdrawiam !!!!
Witam wszystkich mołośników BMW !!
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Raczej jez...

BMW Schnellservice

Mechanik

Elektronik