Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Parafrazując Tomka Jachimka:

obciach, paździerz i żenua :duh:

Opublikowano

nie dałem rady obejrzeć do końca. :cry2:

dobrze że takie barany wyjeżdżają z Polski, szkoda tylko że za granicą inni wyrabiają sobie zdanie o Polakach jako debilach ... :duh:

Opublikowano
Co jak co ostro walnięta ekipa , takim syfem idioci na drogę wyjechali . Dobrze że im zabrali ten złom ale wątpię że nauczy ich to myśleć co robią , gdzie jadą i czym jadą . :roll:
http://i602.photobucket.com/albums/tt105/thunderstruck312/bmwklubforum2.gif
Opublikowano
Co jak co ostro walnięta ekipa , takim syfem idioci na drogę wyjechali . Dobrze że im zabrali ten złom ale wątpię że nauczy ich to myśleć co robią , gdzie jadą i czym jadą . Rolling Eyes

Nie ma co, nie mam nic do starych samochodów ale zakupywanie starych rozpadających się gruchotów, ba, bądź sprowadzanie ich z zagranicy i robienia z naszego kraju złomowiska stanowczo nie popieram!. Z zaciekawieniem dotrwałem do końca i jakoś nie żal mi tego że Policjanci zawinęli im tego gruchota na lawetę. Tylko ta miotła w silniku :duh: nie kumam tego :mad2: Wiem że trzeba utrzymywać porządek pod maską silnika, ale to już drobna przesada :duh:

'Wiadomo, ze taki a taki pomysł jest nie

do zrealizowania. Ale żyje sobie jakiś

nieuk, który o tym nie wie. I on właśnie

dokonuje tego wynalazku.'

Albert Einstein

Opublikowano

.....dlatego jak bywałem za granica , i musiałem sie przyznac , ze jestem z PL to sie chciałem zapaść pod ziemię ze wstydu bo od razu byłem w jednym worku z takimi wsiokami.

Ja bym sie bał tym jechac z pod chaty do mechanika nie mowiac o jakiejs trasie w polsce, a na zachod.? :duh: :mad2: :modlitwa: :cry2: TO JEST WYOBRAZNIA, I SWIADOMOSC

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
.....dlatego jak bywałem za granica , i musiałem sie przyznac , ze jestem z PL to sie chciałem zapaść pod ziemię ze wstydu bo od razu byłem w jednym worku z takimi wsiokami.

Ja bym sie bał tym jechac z pod chaty do mechanika nie mowiac o jakiejs trasie w polsce, a na zachod.? :duh: :mad2: :modlitwa: :cry2: TO JEST WYOBRAZNIA, I SWIADOMOSC

jeszcze idioci chcieli z dzieckiem jechac... :jawdrop: to jest raptem jeden film, ale pomyslcie ile takich szrotów po naszych drogach jezdzi