Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam.

Wiem, że są podobne tematy jednak ja nie znalazłem interesujących mnie informacji. Mianowicie, chcę kupić 325 i chciałbym się dowiedzieć po kupnie na jakie koszta musiałbym się dodatkowo przygotować. Wymiana rozrządu, świec filtrów, wszystkie podzespoły które należało by wymienić po kupnie.

Ile w waszym przypadku kosztuje OC, jakiego ubezpieczyciela wybraliście?

Pozdrawiam

sorry zapomniałem o modelu, myslałem o e36

MOD: Proszę zmienić tytuł wątku.

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=96166

Edytowane przez Beris
Opublikowano
Może napisz jeszcze który rok bo skąd ktoś ma wiedzieć czy kupiłeś e30 czy e93 325 ? Zresztą wydaje mi się, że na początek niezależnie co kupiłeś i tak powinieneś tylko wymienić olej i filtry a reszta wyjdzie w praniu ;)
Opublikowano

w sumie na sam start tragedi nie ma. rozrzadu na dobra sprawe nie musisz dotykac wcale, chyba ze juz go slychac. tak jak kolega wyzej napisal oleje+filtry ewentualnie swiece i jazda, wiadomo ze zawsze moga jakies kwiatki wyjsc w trakcie uzywania, ale nigdy tego nie przewidzisz i kazda marke samochodu to dotyka niestety.

jedna czesciej druga zadziej :wink:

nie oszukujmy sie, kazde auto to wieksza badz mniejsza skarbonka.

pzdr i udanych zakupow zycze

GSI KOCHALEM

BMW POKOCHAM

Opublikowano
poza olejami i filtrami ja zawszę wymieniam termostat, pompę wody i visco, taniej wyjdzie niż przegrzanie silnika

Swieta racja sprawdz podstawowe rzeczy typu (rurzyte elementy) kierownica drazek zmiany biegow pedaly fotele itd... :D przedewszystkim praca silnika i reszt podzespolow.pozdro :lol:

Opublikowano
poza olejami i filtrami ja zawszę wymieniam termostat, pompę wody i visco, taniej wyjdzie niż przegrzanie silnika

Swieta racja sprawdz podstawowe rzeczy typu (rurzyte elementy) kierownica drazek zmiany biegow pedaly fotele itd... :D przedewszystkim praca silnika i reszt podzespolow.pozdro :lol:

heheh swieta racja.ppozdro

GSI KOCHALEM

BMW POKOCHAM