Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
jeszcze nigdy nie spotkałem się z hydraulicznym hamulcem postojowym, masz może jakiś link żeby możnabyło to zobaczyć? Ponadto nie wiem czy taki patent jest dozwolony w polskim prawie o ruchu drogowym.
Bardzo Mocne Wrażenia;-)
Opublikowano
jeszcze nigdy nie spotkałem się z hydraulicznym hamulcem postojowym, masz może jakiś link żeby możnabyło to zobaczyć? Ponadto nie wiem czy taki patent jest dozwolony w polskim prawie o ruchu drogowym.

Zazwyczaj drifterzy taki montują.

Największe forum maszyn budowlanych www.kopaczka.pl
Opublikowano
jeszcze nigdy nie spotka?em sie˛ z hydraulicznym hamulcem postojowym, masz moz˙e jakis´ link z˙eby moz˙naby?o to zobaczyc´? Ponadto nie wiem czy taki patent jest dozwolony w polskim prawie o ruchu drogowym.

Zazwyczaj drifterzy taki montuja˛.

Wiekszosc rajdowek tak ma i zeby to porzadnie zrobic to jest troche zabawy. Tylko po co to robic w E34? A Grupe bedzie kolega robil? Prawo drogowe nie wiem co na to ale wiem ze jak ktos nie wie jak takiej lapy uzywac to moze przez przypadek piekna rolke strzelic a w najlepszym razie pourywac mocowania wachaczy.

Ale zakladam ze kolega ktory pyta o taka mozliwosc juz jakies doswiadczenie z hydrauliczna lapa ma.

O Tempora! O Mores!
Opublikowano
wystarczy wyjac zapadke z dzwigni recznego, i jest to samo co na hydraulice, tyle ze musi byc dobrze naciagniety,aby zniwelowac luz ! ale po c...... ? . kiedys mialem zamontowana pompe jednoobwodowa [ moze byc od wysprzeglika sprzegla . pozdrawiam