Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam :mrgreen: jak w tytule > kto z was jezdził na tych oponach? ( 205/60R15 DUNLOP SP SPORT D8 M2 91V ) http://images50.fotosik.pl/78/49205b16d0468666med.jpg jakie są wasze opinie o nich ? bo kupiłem je na przód do swojej E36 320i
Opublikowano

Chciałeś się pochwalić nowymi oponami czy jak :D

O opinie to się raczej pyta przed kupnem, teraz to możesz sam sobie sprawdzić jak się spisują. :wink:

Opublikowano
Chciałeś się pochwalić nowymi oponami czy jak Very Happy'' posty to sobie nabijaj ale nie takimi tekstami :lol: :lol: :lol: a jak już tak chcesz wiedzieć to okazyjnie mi się trafiły i nie było okazji badać co to za opony :!: kum kum :?: jezdził ktoś z was na nich ? dla tego na przód bo mam tylne jeszcze igiełki :cool2:
Opublikowano
Kolego pojeździsz i zobaczysz jak się sprawują :) Byle nie były wybite i nie trza było zakładać odważników po 5kg na strone hahahaha :) żart :) Z tego co słyszałem to mają niezłą przyczepność i są drugiego gatunku czyli takie pośrednie :)
"Nieudana Operacja To Połowa Udanej Sekcji"
Opublikowano
nie są wybite bo są nowe :mrgreen: mam już je na aucie :mrgreen: lepiej się prowadzi to już wiem ale ciekawi mnie przyczepność na suchej i mokrej naw. jaka jest latem . teraz nie zrobię testu bo drogi są jeszcze niepewne :?
Opublikowano
Mam te oponki na przodzie w swojej, coz, opony jak kazde inne dobrej firmy, dobrze odprowadzaja wode, na mokrej dobrze trzymaja drogi, wg. mnie cena do jakosci ok.
Teoria jest wtedy, gdy wiemy wszystko, ale nic nie działa. Praktyka jest wtedy, gdy wszystko działa , ale nic nie wiemy