Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam takie pytanie czy w każde e39 pod zegarami pokazuje sie ten samochodzik z otwartymi drzwiami kiedy są one otwarte? U mnie jest to pole wogóle nie podświetlane.. Mam nadzieję ze w miarę zrozumiałe to opisałem
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

A masz przycisk z napisem BC na dźwigni kierunkowskazu?

Jeśli nie, to znaczy, że nie masz komputera pokładowego, a więc nie będziesz miał informacji o jakich piszesz (otwarte drzwi itp.).

Opublikowano
Symbol samochodu na którym pokazane są otwarte dzrzwi klapa i światła przepalone jest w każdym e39, a komputer mały to jest chyba w serii tylko duży wymaga dopłaty tak mi się wydaje jak jest inaczej to mi :jawdrop:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

mistszu1 mylisz się.

Były wersje e39, w których w ogóle nie było komputera pokładowego.

Opublikowano
oj niestety ale były takie(są) ja mam taki egzemplarz,posiada jedynie ukryte funkcje komputera które mozna odblokować
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Opublikowano
mistszu1 mylisz się.

Były wersje e39, w których w ogóle nie było komputera pokładowego.

ooo to nieźle, ale temperature pokazuje czy też nie?

Opublikowano
tak temperaturę na zewnatrz pokazuje oraz standardowo przebieg km dzienny i ogólny
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Opublikowano
tak temperaturę na zewnatrz pokazuje oraz standardowo przebieg km dzienny i ogólny

No to dzięki za info bo ja byłem przekonany że takie "bajery" skonczyły się z e34, miałem swoją pierwszą e39 z 96roku ale tam wszystko było , ale może to się zawierało w polskim pakiecie