Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
gniazdo zapalniczki nie jest mi potrzebne do zapalniczki tylko do podłączenia ładowarki. Czy ktoś wie który bezpiecznik odpowiada za gniazdo zapalniczki?
Opublikowano

otwierasz schowek, otwierasz puszke z bezpiecznikami. na sciance puszki jest rozpisane ktory to bezpiecznik.

powodzenia

vazq

~ The Gator Nation ~
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano
da się ten bezpiecznik wymienić samemu czy dostęp jest trudny?

MIKE

"Pokazał taki międzynarodowy gest pokoju i przyjaźni, środkowym palcem" M.Sokół o geście Nicka Heidfelda :-)

Opublikowano
Pisałem o tym w innym poście. Dostęp jest dla leworęcznych szczupłorękich o dużych uzdolnieniach manulanych. Krótko mówiąc pomysł, żeby umiescić bezpieczniki w tym miejscu nie był wg mnie najlepszy. Mi kompresorek wysadził bezpiecznik od zapalniczki. Po wymianie, podczas której z moich ust wydobyło się samoistnie dużo różnych wyrazów kompresorek został wyrzucony - nigdy więcej !!!
  • 7 lat później...
Opublikowano

Czesc, potrzebuje pilnej informacji jaki jest nr bezpiecznika od zapalniczki w 116i po lifcie. Ktokolwiek widział? Ktokolwiek wie? Też nr 30 jak przed liftem?

Edit: Dzieki za szybka pomoc. Dla potomnych, bezpiecznik 08, 20A, wymiana 2 minuty. Rozpiska i szczypce bardzo pomocne sa za schowkiem. Na rozpisce tylko znaczki, bez opisow, niektore oczywiste, inne jak zapalniczka chyba nie az tak bardzo. Taki znaczek -+ i strzalka. Pozdro.