Skocz do zawartości

[ F10 ] Nowe wiadomosci i foty BMW F10 - wrzucajcie co macie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 312
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Jeśli tak będzie wyglądała nowa 5tka to będzie najładniejszy model jaki powstał w historii jak do tej pory, jak dla mnie bomba!
Opublikowano
trzeba zacząć zbierać siano ;)

W 2078 będzie nas stać :)

Piękne autko. Ale niestety , jak dla mnie to E60 jest na razie nieosiągalne . W wieku 22 lat i nowa beta hmm , jakby to wyglądało :P. Pozdro

SPRZEDAM BMW 530 M60B30 TOURING AC SCHNITZER !
Opublikowano

Jaki 2078?

Nie jestem królem przedmieścia, nie mówię nowy ale 2 latek jak najbardziej. Jak kryzys nie przeobrazi się po drodze w to co na Ukrainie się dzieje :| To będzie spoko A do tego czasu e 60 zaliczę ;)

(OO)=== OO===(OO)
Opublikowano
Ten pierwszy jest bardziej prawdopodobny - gdzieś jeszcze go widziałem , chyba w słabym Auto Świecie, ale skoro już przynajmniej jakieś dwie gazety pokazują taką samą wersję (w Auto Świecie były pokazane małe zdjęcia, ale innego egzemplarza niż tego z pierwszego postu) to może to o czymś świadczyć.
Sprzedam Hondę Civic Sport 1.4, salon PL, bezwyp., I właściciel, 80 tys. km - info PW
Opublikowano (edytowane)

Ja od jutra tak postanowiłem

-wakacje na Mazurach

-jedzenie ograniczam i rodzinie też

-oszczędzam gaz,prąd,wodę

-zaczynam zbierac złom i surowce wtórne

hej

ile płaca za puszke po piwie?wie ktoś?

Edytowane przez tora
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
ja od jutra tak postanowiłem

-wakacje na Mazurach

-jedzenie ograniczam i rodzinie też

-oszczędzam gaz,prąd,wodę

-zaczynam zbierac złom i surowce wtórne

hej

Można też sprzedawac kanapki, słyszalem ze dobry biznes :D

Opublikowano
Można też sprzedawac kanapki, słyszalem ze dobry biznes :D

dobry... ale pozwolenia sanepidu.., duzo zabawy... najlepiej wywiezc kogos do lasu... :D

Opublikowano
Panowie otwieram fundację na rzecz zbiórki na nowy model f10, podam numer konta i proszę wszystkich forumowiczów o datki, obiecuje ze po uzbieraniu odpowiedniej sumy zakupie f10 jak tylko się pojawi w salonie i zdam szczegółową relację jak to chodzi i wogóle , obiecuje że zrobię to rzetelnie a nawet wyśle każdemu oryginalne foto z tym samochodem :) Forumowiczu wspierając moją inicjatywę zbliżasz nas wszytskich do poznania prawdy ! Pamiętaj o tym! :cool2: :lol:
Opublikowano
Obiecuje że po zakupie będę zdawał codzienne relacje z testów :) Ale niestety nie będę robił Crash testów :]
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jedzenia sobie odmowic nie moge, jeżdżenia BMW tym bardziej (szczegolnie bez celu :D ).

Może jakąś dotacje zrobią ze środków UE na zakup nowego BMW? :D