Skocz do zawartości

Problem z odpalaniem raz odpala a raz nie! 330xd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Mam problem z odpalniem samochodu. Samochód zachowuje się jakby nie dostawał paliwa ale po czasie (15min.) odpala normalnie. Niezawsze to robi ale zdarza mi się to coraz częsciej.proszę o jakąś rade co mam zrobic lub co się dzieje. Pozdrawiam i licze na szybką odpowiedz.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Diagnostykę komputerową trzeba zrobić, kłopot z zapalaniem jest w momencie jak wtryski słabe, zrób dobrą diagnoze a będziesz wszystko wiedział

Najgorsza opcja to pompa wysokiego ciśnienia albo wtryski.

Pozdrawiam
Opublikowano (edytowane)
nie to nie wtryski ani pompa bo robił by to cały czas a ona robi to co jakiś czas np. 2 razy dziennie i musze wtedy poczekać 10mni az zapali;/ byłem u jedego kolesia pod komputerem i wykryło jakieś błędy ale jak zresetował to błędów znowu nie było a auto paliło jak nigdy choć na drugi dzien zaczeło dziać się jut to samo;/ Wiem ze były jakieś błędy na kluczykach ale niewiem czy ma to coś wspulngo;/ Edytowane przez rafal300xd