Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Witam mam prośbę i pytanie zakładam do auta z 1998 roku lampy z ringami po lifcie i mają inne wtyki , lampy są bez ksenonów na zwykłych żarówkach ale stare lampy mają złącze na cztery piny przy kierunkach a w nowej lampie są tylko dwa i nie wiem jak to podpiąć . Może już któryś z kolegów borykał się już z takim problemem prosze o jakąś podpowiedz z góry dziękuję pozdrawiam !!! Edytowane przez pasio1
Witam wszystkich mołośników BMW !!
Opublikowano
albo tniesz kable i zakładasz konektorki takie by pasowały albo w serwisie kupisz przejściówki (coś 150zł)
Opublikowano
Dziękuję za podpowiedz myślałem że to bardziej skąplikowane a różnią się tylko wtyki na kierunek i postojówkę czyli ringi pozdro !
Opublikowano
Kolego pasio1, jeżeli to nie tajemnica to napisz ile dałeś za lampy. Ja rozglądam się od pewnego czasu za ringami Hella (też nie xenon) i trudno coś znaleźć poniżej 1500zł. Może nie ma co się łudzić że znajdę tańsze i brać za 1500zł...?
Opublikowano
Witam za lampy dałem 1236 zł z białym kierunkiem była okazja ale tak jak piszesz 1500 zł i nie chcą taniej oddać chyba że z żółtym kierunkiem Pozdro !!
  • 3 tygodnie później...