Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam pytanie odnosnie tzn "sprawdzania" licznika. Wyglada to tak ze przytrzymujemy reset gdy stacyjka jest w pozycji 0 i przekrecamy na pozycje 1 i wyskakuje 6 informacji, po czym wskazowki ida do maksymalnego polozenia i wracaja. I teraz nasuwa sie pytanie co oznaczaja poszczegole informacje z gory dziekuje za pomoc:) :D
Opublikowano
Niewierze :duh: :mad2: :search:

uwierz.....

Nie pierwszy raz użytkownik posiadający przeszło 100 postów pyta o takie rzeczy. Niektórzy po kilku latach użytkowania pytają dlaczego przy teście zegarów pokazuje tak duży PRZEBIEG.

Pzdr,

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Hehe, so true... :roll:
Opublikowano
Mam pytanie odnosnie tzn "sprawdzania" licznika. Wyglada to tak ze przytrzymujemy reset gdy stacyjka jest w pozycji 0 i przekrecamy na pozycje 1 i wyskakuje 6 informacji, po czym wskazowki ida do maksymalnego polozenia i wracaja. I teraz nasuwa sie pytanie co oznaczaja poszczegole informacje z gory dziekuje za pomoc:) :D

Otóż te komunikaty oznaczają::

1 -wew.nr.BMW,

2- nr wtyczki kodującej,

3-liczba K wew. dane BMW,

4-nr podwozia,

5-wersja oprogramowania,

6- wew. indeks przeprowadzonych zmian

był mnóstwo na forum o tym kolego tylko :search: pozdrawiam

Opublikowano
dziekuje koledzy, jestem bardzo wdzieczny, w wyszukicarce trzba uzyc odpowiednich wyrazow a poprzez moj opis i moj tok myslenia nie wyskakiwaly mi zadne posty. Lecz pozniej po wielu probach pomedzy wierszami jednego z postow znalazlem ale i tak dziekuje bardzo:) pozdrawiam