Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Chciałem tak bez okazji podziękować wszystkim za wszelką dotychczasową pomoc.Naprawde wiele można się tu dowiedzieć a i ludzie sa naprawde w porządku.
Opublikowano
Nom, to świeta racja. Same dobre ziomale ........ :D

SPONSOREM MOJEJ NIEOBECNOŚCI SĄ BROWARY ŻYWIECKIE S.A. :)))

BMW-MADE BY WINNERS, MADE FOR FUN !!!!

Opublikowano

To jest chyba cały urok wszlekiego rodzaju fan klubów.Spotykają się tu ludzie konkretnie zainteresowani czymś mający jakąs pasję.

Zanim trafiłęm tutaj byłem członkiem klubu Peugeota 205 i nadal jestem chociaż auto już inne i także miło to wspominam.

Opublikowano

PAWLE-BMW TO tylko samochód-nie gniewajcie się fani-Ale LUDZIE!!!!!!!

:!: :!: :!: to jest najważniejsze!!!! :!: :!: :!:

ZYCIE JEST .... za KROTKIE!
Opublikowano (edytowane)
Forum BMW jest fajne :cool2: Miałem okazje posiadać omege przed ta BMW...i powiem Wam że ich forum jest tragiczne-grupa zamkniętych osób które niechętnie kogoś z zewnątrz wpószczają :mad2:

tak jak mówi niew kiedyś juz probowalem dowiedzieć się czegoś na forum Opla, hondy, ostatnio na forum Mercedesa i totalna przepaść w porównaiu z forum BMW. jakos tam nie chetnie odpowiadają i wydaje im sie ze wszytsko jest takie oczywiste

Edytowane przez Sławo
Opublikowano
Ponieważ na forum BMW nie ma dyskryminacji, wszyscy mają prawo głosu, "nowi" i "starzy" - uzytkownicy :wink: . Każdy zostanie wysłuchany, każdemu zostanie udzielona fachowa pomoc :wink:
Opublikowano

To prawda ludzie na forum BMW są dużo bardziej życzliwi niż gdzie kolwiek indziej,mam w posiadaniu Citroena AX małe brzydkie kaczątko ale ekonomiczne 1.5D,na forum Citroena ludzie niekwapią się tak do pomocy jak tu a jak coś napiszą to robią to już odniechcenia takie odniosłem wrażenie.A co do forum BMW jestem mile zaskoczony atmosferą na forum i ludzmi -są bardzo pomocni nie zostawią w potrzebie zawsze pomogą (tak jak zgrana paczka).Jak tu przychodze to aż miło wejśc bo wiesz że zawsze dowiesz się czegoś mądrego,wysłuchasz co myśla na dany temat i tak ja pisałem już POMOGĄ w potrzebie.

POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW

I MIŁOŚNIKÓW BMW. :dance:

Opublikowano

Na Forum trafiłem przez ...przypadek. Nigdy wcześniej nie używałem internetu w ten sposób. Jestem tutaj dość długo, bo już ponad dwa lata. W ciągu tych dwóch lat wiele aktywnych forumowiczów się wykruszyło, przyszli nowi i ciągle przychodzą ostatnio coraz więcej... Forum się rozrasta i dobrze. Im więcej pasjonatów BMW - tym lepiej.

Staram się pomagać innym w miarę swoich możliwości i wiem, że mogę również liczyć na pomoc Forumowiczów i Klubowiczów z BMW-klub.pl.

Pozdrawiam, Michał
  • 11 miesięcy temu...
Opublikowano
Tak miło widziec jak sobie ludzie pomagają poznają,dzielą sie opiniami.Naprawde można tu się sporo dowiedzieć,czasem cos kupić,zawsze ktoś doradzi.Oby tak dalej.Szacunek to all.
Opublikowano
rzeczywiscie atmosfera na forum jest niepowtarzalna. malo pisze ale zagladam tu kilkanascie razy dziennie i na bierzaco obserwuje zycie forum :D jestem tu od niedawna i nawet niewiele piszac bardzo duzo sie dowiaduje dzieki starszym postom. DZIEKI CHLOPAKI!!!
Opublikowano
a ja siedze na forum żeby postów ponabijać ;)

ZAWIOZĘ NA ŚLUB !!!!

%5B640%3A129%5Dhttp%3A//xenonis.whitestarprogramming.de/save_the_e36/img/pics/banner.gif

Opublikowano
az lezka sie w oku kreci tak jak ktos napisal, jestesmy jak jedna zgrana paczka zawsze gotowi do pomocy, choc nie posiadam jeszcze BMW, ale to wy mnie przekonaliscie :D moje drugie ja to forum, nieraz godzinami siedze i czytam. Moze czasami zadam glupie pytanie ale to z powodu nie doswiadczenia z czasem bede sie prostowac :) wielkie thx wszystkim, dobrze ze powstal taki watek :cool2: :modlitwa:
Opublikowano

Co do naszego forum, to w dużej mierze ono własnie przekonuje coraz bardziej do tego, ze po wielu latach dokonałem jedynie słusznego wyboru marki :cool2: . Kiedys próbowałem pomóc koledze i zarejestrowałem sie nawet na forum Toyoty, ale na odpowiedź na zadane pytanie czekam do dziasiaj (zarejestrowałem się 2005-12-29 (130 dni na forum) to tyle, co do innych forów :mad2: .

Zaś jeśli chodzi o najbardziej gangsterskie auta i ich kierowców, to my dresiarze :mrgreen: :twisted2: trzymamy sie razem :cool2:

Wszystkie samochody są prawie jak BMW... prawie robi wielką różnicę:))

Więcej mocy:

http://img61.imageshack.us/img61/1872/doladowanie3kk.jpg

Opublikowano
Zaś jeśli chodzi o najbardziej gangsterskie auta i ich kierowców, to my dresiarze :mrgreen: :twisted2: trzymamy sie razem :cool2:

yhm, yhm... :8) hehe nie zapominaj ze naszymi dresiarskimi, gangsterskimi autami jezdza tez analfabeci, peace :dance:

P.S. kocham stereotypy