Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jestem świeżym właścicielem E61.

Samochód posiada (z tego co udało mi się ustalić) navi w wersji business. Czy występuję na tą nawigację mapa zawierająca POLSKĘ ? Czy można taką mapę gdzieś pobrać ? Jak mogę sprawdzić jaką wersję oprogramowania i sprzętu posiadam? Jak nagrać poprawnie już ściągniętą mapę żeby zadziałała w navigacji

Bardzo proszę o pomoc i z góry za nią dziękuję.

pozdrawiam

silver111

http://img30.imageshack.us/img30/5268/minie61.jpg
Opublikowano
Z dyskusji która sie toczyła w kilku innych postach o nawigacji business wynika ze nie ma na te chwile mapy z Polska. Jedynie do wersji PRO lub starszych nawigacji wersja HIGH
Opublikowano
Z dyskusji która sie toczyła w kilku innych postach o nawigacji business wynika ze nie ma na te chwile mapy z Polska. Jedynie do wersji PRO lub starszych nawigacji wersja HIGH

dokladnie

PARTNER BMW AG

POLSKIE MENU BMW NAWIGACJA E60 E61 E70 E71 X5 X6 E90 F01 F07 F10 F25 F30 G01 G05 G11 G20 G30 KONWERSJA USA EUROPA

KODOWANIE, PROGRAMOWANIE, NAPRAWA NAWIGACJI CCC/CIC/NBT, AKTUALIZACJA, CARPLAY

telefon +48 504384405

baner.gif.01835ac6b13a026299cdbad66eaa101f.gif

http://www.menupolskie.pl/polskie-menu/bmw.html

Opublikowano

Hej,

Miała być na początku tego roku z wersją 09-1 Business. Mapa już jest ale oczywiście o Polsce zapomnieli. Pytałem w Niemczech i powiedzieli, że będzie w czerwcu. Zobaczymy!

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
A w czerwcu powiedzą, że będzie w grudniu i tym sposobem zafundują sobie kolejny roczek obijania się :) Już drugi rok czekam na navi business i postępu nadal nie ma :(

E30, E36, E60, E87, F48