Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Posiadam BMW X5 E70, które fabrycznie nie było wyposazone w zmieniarke dvd. Zmieniarkę dokupiłam lecz okazało się, że brakuje jeszcze jakiegoś kabla, kabel zamówiłam lecz znajomy elektronik ostrzegł mnie, że to nic nie pomoże i zmieniarka nie będzie i tak działać. Czy ktoś z Was mógłby mi doradzić w tej kwestii. Z góry dziękuję i pozdrawiam.

Opublikowano
Witam wszystkich.

Posiadam BMW X5 E70, które fabrycznie nie było wyposazone w zmieniarke dvd. Zmieniarkę dokupiłam lecz okazało się, że brakuje jeszcze jakiegoś kabla, kabel zamówiłam lecz znajomy elektronik ostrzegł mnie, że to nic nie pomoże i zmieniarka nie będzie i tak działać. Czy ktoś z Was mógłby mi doradzić w tej kwestii. Z góry dziękuję i pozdrawiam.

Podaj nr. nadwozia to sprawdzę czy istnieje możliwość dolożenia w tym E70 zmieniarkę DVD

• 1 rok później...
Opublikowano
Trzeba by dodać zmieniarkę w FA i przekodować samochód, ale tak jak napisał kolega trzeba sprawdzić czy można dołożyć, bo jeśli nie to musiał byś zmienić cale CCC