Skocz do zawartości

Ile wchodzi oleju do 750i??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Autodata podaje tak samo :)

Zawsze zapominam tam sprawdzić, ale w Autodacie po kilku minutach od pierwszego uruchomienia znalazłem parę "byków", to się zniechęciłem do niego i rzadko go uruchamiam ...

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)

Opublikowano

Autodata podaje tak samo :)

Zawsze zapominam tam sprawdzić, ale w Autodacie po kilku minutach od pierwszego uruchomienia znalazłem parę "byków", to się zniechęciłem do niego i rzadko go uruchamiam ...

Ja zawsze sprawdzam, bo są tam dane wielu marek samochodowych. Ja nie używam za to TISa, ale chyba będe musiał się "przełamać" do niego (choć z tego co pamiętam, to po paru min. mi sie odechciało go "rozgryzać").

Błędy, które znalazłeś były odnośnie BMW :?:

Opublikowano

Ja zawsze sprawdzam, bo są tam dane wielu marek samochodowych. Ja nie używam za to TISa, ale chyba będe musiał się "przełamać" do niego (choć z tego co pamiętam, to po paru min. mi sie odechciało go "rozgryzać").

Błędy, które znalazłeś były odnośnie BMW :?:

Jak jest inna marka to tak, ale w 99% interesuje mnie BMW ;) to używam TIS lub ETK. Do tych cełów (pojemności) można też użyć ETK.

Jak masz problemy z TIS-em, to napisałem kiedyś taką super krótką instrukcje obsługi dla początkujących :

http://republika.pl/poczt1/help.htm

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)