Skocz do zawartości

pompa wyje,zbiorniczek obrzygany olejem(wspomaganie)ratunku!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Auto kupilem rok temu(na gwaranci) zaczela wyc pompa i zbiorniczek obrzygany olejem:) ale gwarancja to czekalem az pompa sie zatrze i ... stalo sie auto odstawilem wspomaganie zrobili,pytam co sie stalo ?? i co bylo zrobione ?? uslyszalem ; "DZIALA TO DZIALA" wiecej iformacji niewydebilem,dalej dzieje sie to samo... jezeli ktos cos moze na ten temat powiedziec bede bardzo wdzieczny :) z gory dzieki i pozdrawiam wszystkich zakochanych w ... BMW :roll2:
Opublikowano
kolego najprawdopodobniej masz pompe wspomagania z lopatkami ja bym sam ja rozebral i przeprowadzil ogledziny moze zaworek sie przyciol lub cis takiego taka pompe zeby trafilo to musiala by byc naprawde wylatana lub musial by miec olej opilki aluminium w sobie zeby to sprawdzic co ja boli to trzeba ja rozebrac ale ja mysle ze to zawor cisnieniowy jesli piszes ze zbiornik masz ochlapany olejem pozdrawiam :!:
jedynakk
Opublikowano
mogło się uszkodzić uszczelnienie w samej pompie,ale bez rozebrania ciężko takie cos stwierdzić.A w jakim stanie masz maglownicę?
A little piece of heaven in my hands
Opublikowano
niemam pojecia w jakim stanie?? a jakie sa objawy wydyganej maglownicy?? :oops: moze miec wplyw na to co mi sie dzieje??