Skocz do zawartości

zderzak przód- co z belką? i demontaz Przod i Tyl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie...jako ze nie mam zderzakow w kolorze postawnowilem kupic zderzak w kolorze taki sie mi akurat trafil. NO i ten nowy jest bez belki sam plastik-wiec to jakos sie normalnie da przeszczepic belke ze starego czy zderzaki mialy na stale zalaną belkę i nie mozna przeszczepic ze starego belki do nowego??? jak sie da to jak sie za to zabrac????

nie znalazlem na forum a nie mam jak sprawdzic sam bo nie doszly zderzaki jeszcze a poki co nie chce psuc.

tak samo widze ze sciagniecie przedniego i tylnego to tez takie... dziwne to i nie wiem jak to w ogole zabrac sie do tego

moze pomozecie w nawigowaniu jak to zrobic=1.sciagnac przod,

2.sciagnac tyl 3. prZeszczepic belke przedniego do nowego przedniego.

z gory dzieki za podpowiedzi

Opublikowano

normalnie pieknie sie wymienia

odkrecasz po dwie nakretki z jednej i drugiej strony ( pod plastkikami mniej wiecej tam gdzie wkrecasz hak do holowania - sa dwie , po drugiej stronie kolejne dwie) sa jeszcze male wkrety do nadkola i plastikow pod spodemi wychodzi ci caly zderzak z belka. zderzak do belki jest poprzykrecany takimi plastikowymi wkretami (koleczkami),

prosta sprawa dasz rade - niedawno to samo co ty robilem

pozdro