Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam

Prosze o szybką odpowiedz czy grill sedana 96' i coupe 96' e36 jest taki sam? chodzi mi o to czy z sedana wejdzie do coupe i czy bedzie pasował. Dzięki i Pozdrawiam

Edytowane przez grześ318IS
Opublikowano
podobno lampy sa takie samy tylko roznia sie kierunkowskazami, wiec rama grilla wraz z nerkami rowniez powinna pasowac. a najlepiej jak sprawdzisz na allegro jak wygladaja czesci, bo z tego co pamietam nie podaja czy rama jest do sedana/coupe.

gdy pedzisz 270km/h to co widzisz przed soba to juz historia

Moja Kochanka - BMW 316

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Witam mam podobne pytanie w sprawie grilla A mianowice czy grill z sedana rocznik od 96 wejdzie do sedana z 93 ?? czy nie trzeba nic przycinac z góry dzieki
Opublikowano
Witam mam podobne pytanie w sprawie grilla A mianowice czy grill z sedana rocznik od 96 wejdzie do sedana z 93 ?? czy nie trzeba nic przycinac z góry dzieki

wejdzie bo sam robilem taka przekladke i pasuje:)

gdy pedzisz 270km/h to co widzisz przed soba to juz historia

Moja Kochanka - BMW 316

Opublikowano
Wszystkie wersje nadwoziowe E36 mają w pełni zamienne grile. Różnica jest jedynie między modelem przed i po liftingu. Starszy model ma większe nerki z wąskim chromem, nowszy ma trochę mniejsze nerki z szerokim chromem,