Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Zauważyłem różnicę między zawieszeniem 330d a 328i czy 325i ja mam 330d. Te benzynowe mają niższe zawieszenie i pewnie sportowe. Powiedzcie mi czy są modele 325i i 328i na zawieszeniu zwykłym czyli takim jak 330d? Szykuje sie z zamiarem zmienienia bmw na benzyne ale to niższe zawieszenie mnie niepokoi.
BMW było jest i będzie.
Opublikowano

Jeśli ktoś zakłada sportowe to ma niższe. 328i i 330d mają identyczne zawieszenia fabryczne.

Masz dość diesla?

Opublikowano
Jeśli ktoś zakłada sportowe to ma niższe. 328i i 330d mają identyczne zawieszenia fabryczne.

Masz dość diesla?

Jakub... :norty: Wiem do czego zmierzasz :mrgreen: Powiem Ci że ja też się rozglądam za 330i :P

QUATTRO

Diesel ? No thanks....

Opublikowano
Myślę żeby spróbować teraz benzyny. Nie żebym miał coś przeciw 330d dla mnie to bd silniki.
BMW było jest i będzie.
Opublikowano

Masz dość diesla?

Jakub... :norty: Wiem do czego zmierzasz :mrgreen: Powiem Ci że ja też się rozglądam za 330i :P

Tobie to akurat uwierzę :)

Opublikowano
Ja też polecam 330i :wink: M330d szkoda tej twojej laleczki. Wiadziałem ją (chyba że się mylę :oops: ) wczoraj na żywo pod C.H. Panorama ok 12.30 (stała na końcu parkingu?). Bardzo ładna sztuka. No i zderzaczek Alpiny wygląda zajefajnie :norty:
Opublikowano
Ja też polecam 330i :wink: M330d szkoda tej twojej laleczki. Wiadziałem ją (chyba że się mylę :oops: ) wczoraj na żywo pod C.H. Panorama ok 12.30 (stała na końcu parkingu?). Bardzo ładna sztuka. No i zderzaczek Alpiny wygląda zajefajnie :norty:

Zgadza się. Spotkajmy sie nastepnym razem jak bedziesz, chetnie się przejadę 330i, Skoro Jakub tak poleca :D

Numer koma wysle ci na PW

QUATTRO

Diesel ? No thanks....