Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Zamontowałem w bagażniku mojej E36 sedan z 97r wzmacniacz i muszę teraz jakoś poprowadzić przewody RCA-Chinch 5 metrów od wzmacniacza do radia.

Pytanie którędy poprowadzić te przewody?

Edytowane przez lucaslee
Opublikowano
Zamontowałem w bagażniku mojej E36 sedan z 97r wzmacniacz i muszę teraz jakoś poprowadzić przewody RCA-Chinch 5 metrów od wzmacniacza do radia.

Pytanie którędy poprowadzić te przewody?

Mały OFFtop: Popraw temat z błedów ortograficznych bo mi oczy wypali zaraz.

Poszperaj na www.bmwfans.info

QUATTRO

Diesel ? No thanks....

Opublikowano

Co niektóży powinni być zalogowani na forum języka polskiego i uczyć ortografi a nie pomagać w rozwiazywaniu problemów.

Ja poprowadziłem środkowym tunelem. Zdemontowałem go całkiem i od radia koło biegów ręcznego i pod wykładziną z tyłu na tym garbie, pod siedzenia i dalej to już jakoś do bagażnika. Ja niestety nie mam składanych siedzeń mam za oparciem karoserję i przweprowadziłem przez dziurę w tej blaszy.

Opublikowano
Co niektóży powinni być zalogowani na forum języka polskiego i uczyć ortografi a nie pomagać w rozwiazywaniu problemów.

Ja poprowadziłem środkowym tunelem. Zdemontowałem go całkiem i od radia koło biegów ręcznego i pod wykładziną z tyłu na tym garbie, pod siedzenia i dalej to już jakoś do bagażnika. Ja niestety nie mam składanych siedzeń mam za oparciem karoserję i przweprowadziłem przez dziurę w tej blaszy.

W Polsce językiem urzędowym jest język polski, zatem będąc Polakiem jestes zobligowany do używania go według zasad gramatyki i ortografii. Tego uczą w szkole podstawowej która jest obowiązkowa. Jeśli tobie jest to bez różnicy to może za chwilę będziesz przejeżdżał na czerwonym świetle ?

QUATTRO

Diesel ? No thanks....