Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich!Mam mały problem.Składam Bmw E34 2.0 12v w automacie,które było po dzwonie i stało ponad dwa lata.Poskładałem już praktycznie wszystko i teraz męcze się z odpaleniem.Nie wiem czy dobrze podłączyłem kable od świec.Czy mógłby mi któryś z kolegów napisać jaka ma być kolejność na kopułce,bo nie ma tam żadnych oznaczeń.Dodam jeszcze,że silnik załapuje,ale niestety nie chce odpalić.Co jeszcze może być przyczyną?

Z góry dziękuje i Pozdrawiam!

Opublikowano

nie mam e34 ale mam e30 z takim samym silnikiem (m20b20) jak chcesz to mogę ci zrobić foto jak to u mnie pod maską wygląda

a najlepiej to ściągnij sobie książkę sam naprawiam BMW e34, chyba nawet tu na forum były jakieś linki

ps sprawdzałeś czy paliwo dochodzi do silnika??

może czujnik położenia wału??

Opublikowano
nie mam e34 ale mam e30 z takim samym silnikiem (m20b20) jak chcesz to mogę ci zrobić foto jak to u mnie pod maską wygląda

a najlepiej to ściągnij sobie książkę sam naprawiam BMW e34, chyba nawet tu na forum były jakieś linki

ps sprawdzałeś czy paliwo dochodzi do silnika??

może czujnik położenia wału??

Byłbym wdzięczny za taką fotkę.A tej książki zaraz sobie poszukam.Co do paliwa,to napewno dochodzi i iskra też jest.