Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Może to dla niektórych wyda sie śmieszne :lol: :?: .Jak samodzielnie można zamówić części z ASO?wiadomo,ze mechanicy sobie naliczają za takie częsci "prowizje".Ja chciałbym sam sobie częsci zamawiać i na ewentualna wymiane do mechanika dopiero jechać.Przypomne,ze jestem ze slaska(gdzie najblizsze ASO?A może w necie jakaś stronka przez którą mozna zamawiać?NIE SZUKAŁEM JESZCZE PODAJCIE JAKĄŚ SPRAWDZONĄ :idea: Z góry DZIĘKI
Opublikowano
www.czescidobmw.pl - stronka z niektórymi częściami

Jak to z niektórymi? Maciek posiada wszystkie części: zamienniki i oryginały. Na stronie ma tylko mały asortyment, bo jeszcze katalogu nie uzupełnił. Najlepiej go pytać na Gadu-Gadu: 1510695

Ja go jak najbardziej polecam. Zaopatruje się tylko u niego, ma części też do innych marek.

Opublikowano
www.czescidobmw.pl - stronka z niektórymi częściami

Jak to z niektórymi? Maciek posiada wszystkie części: zamienniki i oryginały. Na stronie ma tylko mały asortyment, bo jeszcze katalogu nie uzupełnił. Najlepiej go pytać na Gadu-Gadu: 1510695

Ja go jak najbardziej polecam. Zaopatruje się tylko u niego, ma części też do innych marek.

widzisz ja nie znam Maćka tak dobrze jak Ty i nie wiem jakie ma części. Podejrzewałem że więcej niż na stronie, ale nie pytałem na GG o wszystkie części więc nie wiem czy ma wszystkie. Jak uzupełni katalog i będą wszystkie części to stwierdzę że ma wszystkie. A tak właśnie sobie przypominam że nie miał gumek do wycieraczek a w ASO występują. Wiec z wszystkimi to przesadziłeś.

Nie zmienia to faktu że sklep www.czescidobmw.pl jak najbardziej polecam.

Opublikowano
luki e 46 mechanicy naliczają prowizję za części, ale też kupują je znacznie taniej niż osoba prywatna także w sumie może na jedno wyjdzie czy kupisz sam czy kupi mechanik :D Poza tym może zdarzyć się tak, że jak podjedziesz z kupionymi już częściami do mechanika, to ten policzy Ci więcej za robociznę... Różnie to bywa :D
:)
Opublikowano

dokladnie mechanicy w zaleznosci od czesci i jej producenta maja rabaty od cen katalogowych od 15 do nawet 60%.

czasami jest tak, ze w niektorych warsztatach masz za "darmo" wymiane oleju czy klockow/tarcz hamulcowych pod warunkiem, ze je kupisz u nich.

dlatego policz czy ci sie oplaca.

Opublikowano
luki e 46 mechanicy naliczają prowizję za części, ale też kupują je znacznie taniej niż osoba prywatna także w sumie może na jedno wyjdzie czy kupisz sam czy kupi mechanik :D Poza tym może zdarzyć się tak, że jak podjedziesz z kupionymi już częściami do mechanika, to ten policzy Ci więcej za robociznę... Różnie to bywa :D
.Może masz racje :?: W każdym razie proszę na namiary na sprawdzonych mechaników(niedrogich).Przypominam,że jestem ze śląska JASTRZĘBIE ZDRÓJ.Pozdrowionka WSZYSTKIM ŻYCZĘ WESOŁYCH I BEZAWARYJNYCH :cool2: