Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dalej szukam Buni dla siebie i ostatnio w oko wpadła mi E30 325iX. Autko jest w niezłym stanie, dlatego doszedłem do wniosku, że warto się nią zainteresować.

Niepokoi mnie tylko trochę ten napęd na cztery koła. :think:

Na drodze to napewno fajna sprawa, tylko nie wiem jak z awaryjnością i ewentualnymi naprawami takiego modelu.

Ma ktoś taką E30 i mógłby się podzielić doświadczeniami??

P.S

Interesuje mnie konkretnie ten samochód

http://www.allegro.pl/item501502977_bmw_325ix_325_ix_idealny_wawa_warto_zobaczyc.html

może to jakiegoś z forumowiczów :roll:

Opublikowano
Pieniądze nie są duże, ale zastanawia szybkość z jaką się pozbywa aktualny właściciel. To moim zadaniem źle wróźy, ale nie dyskwalifikuje auta. Trzeba się wszystkiemu dwa razy przyjrzeć. Pamiętaj, że ix ma inne zawieszenie.
Opublikowano
Pamiętaj, że ix ma inne zawieszenie.

Właśnie zdaję sobie z tego sprawę. Kwestia jak ta inność jest uciążliwa. Zawsze można kupić zwykłą E30, ale to jednak nie ta klasa co iX :wink:

Opublikowano
zastanawia szybkość z jaką się pozbywa aktualny właściciel. To moim zadaniem źle wróźy, ale nie dyskwalifikuje auta.

Tak to już daje do myślenia i trzeba podejść jak do jeża.