Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kto z forum pomaga zalatwic auto z niemiec?

widzialem jakies ogloszenie, ale zniklo (spadlo nizej chyba)

do kogo mam sie zglosic?

http://img489.imageshack.us/img489/2486/zz1dk5.gif
Opublikowano (edytowane)

szczerze ci powiem, ze najoplacalniej to jest z litwy... auta i tak sa w wiekszosci z niemiec, a sprzedaja za bezcen... kumpel byl teraz u wujka na litwie co zajmuje sie wlasnie sprzedaza fur tam, i to co sie dzieje tam z cenami jest po prostu niesamowite..

wada jest taka, ze podobno niechetnie sprzedaja polakom, moze boja sie zsypu ludzi, nie wiem

a user to chyba http://autobmwklub.triger.com.pl/forum/profile.php?mode=viewprofile&u=595

marc750

Edytowane przez zalew
Opublikowano
Tak, tylko na Litwie trzeba uwazac bardziej niz zwykle. Sporo takich 'okazji cenowych' to po prostu proba oszustwa, np. podsuniecie kupujacemu umowy czasowego uzyczenia w jezyku litewskim, a nie umowy kupna-sprzedazy.

Byly:

E36 318is Coupe

E32 750i

E30 318i

E36 320i Touring

E34 AC Schnitzer S3(240 HP i 315 Nm)

E38 730i Indyvidual

E23 732i

Opublikowano
Tak, tylko na Litwie trzeba uwazac bardziej niz zwykle. Sporo takich 'okazji cenowych' to po prostu proba oszustwa, np. podsuniecie kupujacemu umowy czasowego uzyczenia w jezyku litewskim, a nie umowy kupna-sprzedazy.

Bywam czesto na Litwie, bo mam kawaleczek drogi, i tak jak napisales wiele przypadkow to uzyczenie auta na 2 tygodnie. potem idziesz i tlumaczysz dokumenty a tu sie okazuje ze masz auto jeszcze tydzien... Nastepnie to to ze Litwincy lubia sledzic ofiare a potem ukrasc auto, znaczy sie ukrasc maja dorobione kluczyki wiec wsiadaja i jada, w Suwalkach duzo takich akcji juz bylo :) Ale jesli masz jakiegos znajomego ktory zna Litewski to bez problemu mozna jechac, a ceny powiem ze sa tansze niz w Niemczech na chwile obecna, np. w Marianpolu ostatnio na gieldzie bylo okol 5-6 tys aut :) Jest w czym wybierac !

Opublikowano
akurat nie znam tej ciemnej strony, bo tak jak mowilem to rodzina kumpla... ale znajac wschodnie zwyczaje, bardzo mozliwe, ze takie akcje sie trafiaja.. zwlaszcza w suwalkach, gdzie zanim ktos sie kapnie ze mu zabrali to juz na litwie z powrotem beda :)
Opublikowano

Mi sprowadził auto właśnie Radek.

I z czystym sumieniem pogę go polecić!

Nie dość że z samochód jest naprawede w super stanie to jeszcze załatwił mi sporo części (filtry, amorki, fele z opnami itp)

Widziałem też jego inne fury i były tez w bdb stanie.

Mysle ze jak z nim pogadasz to bedziesz zadowolony.

Chcesz wiecej info albo namiary na niego to pisz na PW lub GG

:cool2:

Jest:

F45 2016r oraz e61 2005r

Były:

E38 740d 2000r

E90 320d 2005r

525 tdsA '95 Chip na 172 KM

Kawasaki ZX-12R '04 na Power Comander III

740iA '93;

Pozdrawiam

Michał

Opublikowano

Witam... ja także polecam Radka. Jest to super fachowiec, wie co robi i wie co kupuje.... a co najważniejsze jest prawdziwym fanem BMW. Sprowadziłem już z nim drugi samochód i jestem bardzo zadowolony. Widziałem co sprowadzał i jestem pod wrażeniem. Kupowali od niego także inni nasi forumowicze :)

Radek swoją wiedzą zaskoczył już nie jednego sprzedającego w niemczech :) przez co cena odrazu poszła w dół. Jako jeden z nielicznych jest wyposażony w profesjonalne urządzenie diagnostyczne (diagnostyka samochodu odrazu przy kupnie) oraz profesjonalny czujnik grubości lakieru. Byłem także zaskoczony szybkością z jaką Radek załatwiał wszystkie formalności w niemczech.

Opublikowano

Oczywiscie POLECAM bo znam z autopsji :lol: :lol: :lol:

i podpisuje sie pod wszytskim co koledzy napisali !!!

>>> PRYMUS <<<

BMW Klub POLSKA

==================================

Always look on the bright side of drive & wife :)

http://img182.imageshack.us/img182/295/podpisforum3ru.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pomagam w zakupie auta w Niemczech,załatwieniu wszystkich formalności,wyjazdy co tydzień,możliwość przywiezienia samochodu na lawecie.Posiadam profesjonalne urządzenie do diagnostyki aut BMW i profesjonalny miernik grubości lakieru,jedziemy razem i wracamy razem.

Wszystkie informacje pod nr telefonu:

0509481637

+491794365663

Jeżeli nie odbieram to proszę o SMS a napewno oddzwonimy

www.klinika-bmw.pl