Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Dziś o 5 w nocy jakiś typek włamał mi się do samochodu, wybił szybkę od kierowcy, troszkę poplądrował i chciał zwiać ale go namierzyłem z okna i go prawie dogoniłem, ale uciekł gamoń na komisariat, akurat był w pobliżu jego trasy ucieczki i powiedział że ktoś go goni i chce zbić:).

Ukradł mi nawigacje, ale się odnalazła po trasie gonitwy:)

Ale do tematu, w czasie tej akcji rozładował mi sie akumulator za długo było światełko włączone a i aku już się kwalifikował do wymiany, zmieniłem na drugi i nic, cisza jak makiem zasiał, prąd niby dochodzi, kontrolki swięcą a autko nawet nie pyknie.

Co może być przyczyną? nawet nie mogłem szyby wstawić, bo nie mogę się z miejsca ruszyć...

Opublikowano
ale uciekł gamoń na komisariat, akurat był w pobliżu jego trasy ucieczki i powiedział że ktoś go goni i chce zbić

:lol:

Eh idioci...

Moze chcial odjechac a mu nie wyszlo, i gdzies przerwal kable?

Pozdrawiam
Opublikowano
wrzuciłem autko na lawetę i pojechało do warsztatu, zobaczymy co to jest że nie chce odpalić, nie widziałem żeby gdzieś wyciągnął kable i coś kombinował.