Skocz do zawartości

530d problem z bluetoothem i połączeniem z telefonem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy zna ktoś aktualną listę telefonów kompatybilnych z bluetoothem w e60?

Max77 napisał, że w przypadku telefonów z WM nie ma problemów z parowaniem: czy to prawda i czy sprawdza się to w każdym z przypadków?

Pytam, bo zaproponowano mi dzisiaj wymianę telefonu i muszę się na dniach zdecydować..

Sprzedam Hondę Civic Sport 1.4, salon PL, bezwyp., I właściciel, 80 tys. km - info PW
Opublikowano
A ktoś ćwiczył parowanie z N95?

Czytałem na jakimś zagranicznym forum odnośnie n95 i chyba nikomu nie udało się sparować.

Sprzedam Hondę Civic Sport 1.4, salon PL, bezwyp., I właściciel, 80 tys. km - info PW
Opublikowano
U mnie paruje bez problemu n95 8gb. Wielokrotnie sprawdzane. Jeden problem, nie czyta ksiazki telefonicznej i sms. Wiec nie jest to parowanie pelne. Ale mozna dzwonic i odbierac. Z tym, ze ja mam e39.
e61 530D 2007 Touring
Opublikowano
Jak tam wpadka. Ja kupiłem kartę, wrzuciłem do auta i hula aż miło, a jak jadę to nie odbieram na komórce, bo mam przekierowanie na auto. Mam pytanie do tych co mają i używają telefonów professional w swoich autach: czy możecie wybrać z listy dowolny kontakt(chodzi mi o dowolną pierwszą literę)?

witam

u mnie działa wybieranie z pierwszej litery :D

hej