Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
to nie turbina, bo na postoju gdy dodaje gazu i utrzymuje obroty na poziomie kilku tysięcy jest totalna cisza najmniejszego gwizdu nie słychać
Opublikowano
Może poluzował się wąż od turbo. Mi obejma sie poluzowała i świst był jak w jakimś zdezelowanym Sprinterze.
(OO)=== OO===(OO)
Opublikowano
przy obciazeniu bardziej slychac turbine niz na postoju - zobacz weze z i do intercolera

pozdro ... kiko

www.cwaniak.pl

chcesz troszke miejsca w sieci ? daj znac ..........

Opublikowano

byc moze łacznik elastyczny tłumika ma przedmuch, u mnie tez zaczeło swistac podczas jazdy, mam przedmuchy przy lączniku

sprawdz łacznik elastyczny

Opublikowano
Może poluzował się wąż od turbo. Mi obejma sie poluzowała i świst był jak w jakimś zdezelowanym Sprinterze.

przy obciazeniu bardziej slychac turbine niz na postoju - zobacz weze z i do intercolera

panowie, czy da sie to jakos prosto sprawdzic samodzielnie nie dysponując kanałem? Czy po zdjęciu osłony silnika w 530d widać te węże? Jesli tak, to gdzie ich szukać? Kompletnie nie mam czasu zeby do warsztatu z tym pojechac, a tez mi cos zaczyna świstać... Dzieki wielkie za pomoc