Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak to dokładnie ten, właśnie miałem linka wklejać :)

Bryczka naprawdę ciekawa, przynajmniej jak na moje niewprawne oko początkującego Zetkowicza.

I tylko automatu brak :)

virus by Masters - 190km, 395Nm
  • Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Dość wysoka cena. Szkoda że nie ma zdjecia pod maska.

Z praktycznych dodatkó brakuje podgrzewania siedzen i elektrycznego otwierania dachu.

Środek ładny.

Opublikowano

No i mnie osobiście nie odpowiada połączenie skóry z materiałem.

I jeszcze ten materiał na boczkach. :nienie:

Pałąków brak.

Kupię BMW Z4 3.0 lub Z3M
Opublikowano

Dzięki za linka.

Faktycznie wizualnie stan :cool2: Nóweczka :)

http://obrazki.elektroda.pl/5027143500_1344194822.jpg
Opublikowano

Witam, wszystkich forumowiczow.

Nosze sie z zamiarem kupna Z3 w wojewodztwie Małopolskim

Niestety na allegro sam SZROT, dlatego jesli ktos mialby do sprzedania fajna z3, moze byc 2.8 lub 2.0 to bardzo prosze o cynk:)

Pozdrawiam

Opublikowano

Cześć,

gratulujemy pomysłu :cool2:

Przeszukaj dokładnie forum - w ostatnim miesiacu jeden z kolegów z Krakowa chwalił się że niebawem będzie miał na sprzedaż ładniutkiego rekinka 2.0 :search:

Aby ułatwić dodam że srebrny - wkleił zdjęcie w poscie.

Powodzenia

Opublikowano

No dobra... wiem że nie łatwo się szuka... post z 28 czerwca

jakby ktoś szukał bezwypadka to sprzedaje moja Z3 2.0 2000r

na razie jeszcze nigdzie nie wystawiona ale.... kwestia czasu

http://pietras.tv/auta/Z3/Z3n.jpg

Opublikowano

Już go gdzieś widziałem, tylko nie pamiętam czy za taką samą kwotę. Kiepskie bardzo te fotki, ale chyba trzeba przedzwonić i pogadać, a jeszcze lepiej podjechać.

I w ogóle jest info, że ma ksenony - powiecie cos o tym? Często się zdarzały? Bo jakoś nie zarejestrowałem do tej pory zetek na kseniu. Ale mogę się mylić :)

virus by Masters - 190km, 395Nm
Opublikowano

to za HIDy za 150zl czyli allegrowy shit. nie bylo nigdy Z3 z xenonami.

Ta z ogloszenia powyzej wyglada niezle,tylko maske ma chyba niedomknieta na zdjeciu.

Wykonuje blasting (czyszczenie kanałów dolotowych) - N54, N55 , diesle N47 i N57.[/size]
Opublikowano
Tyle że ma zderzak z małym wlotem a to w końcu 2.0. Chyba występowała nawet w 'Uwaga Pirat' :D
http://obrazki.elektroda.pl/5027143500_1344194822.jpg
Opublikowano

Niestety na allegro sam SZROT, dlatego jesli ktos mialby do sprzedania fajna z3, moze byc 2.8 lub 2.0 to bardzo prosze o cynk:)

Pozdrawiam

jak coś to na szybkiego za jakies 2 tyg. bede musiał sprzedac swoją 2.8 z hardtopem :mrgreen: koledzy z forum znają moją zetkę :D No i dodam, ze mieszkam na mazurach, to troszke masz km do mnie. Po cichu przyznam się, że ze stanów płynie do mnie z4 3.0 po małym dzwonie i jesli będzie mi odpowiadac to ją zakupie :cool2: ale moze się okazac, ze to kolejny szrot, choc mojej zonie ten wlasnie koleś w tamtym roku sprowadził e 46 w dobrym stanie i cenie rowniez dobrej. Więc jestem dobrej mysli :D

były e36 od 316 do 320,kilka e46 od 318 do 323,e39 525tds,z3 2.8,z4 3.0

z4 jest fajne ;) ale tylko e89

http://img442.imageshack.us/img442/4116/z4avatar.png

Opublikowano

Pozdrawiam

jak coś to na szybkiego za jakies 2 tyg. bede musiał sprzedac swoją 2.8 z hardtopem :mrgreen: koledzy z forum znają moją zetkę :D No i dodam, ze mieszkam na mazurach, to troszke masz km do mnie. Po cichu przyznam się, że ze stanów płynie do mnie z4 3.0 po małym dzwonie i jesli będzie mi odpowiadac to ją zakupie :cool2: ale moze się okazac, ze to kolejny szrot, choc mojej zonie ten wlasnie koleś w tamtym roku sprowadził e 46 w dobrym stanie i cenie rowniez dobrej. Więc jestem dobrej mysli :D

To ja juz pakuje klucz nr8 do samochodu :mrgreen: ...

Wykonuje blasting (czyszczenie kanałów dolotowych) - N54, N55 , diesle N47 i N57.[/size]
Opublikowano
a tak się składa, że mam klucz nr8 :mrgreen: ale weź na wszelki wypadek, bo może mój się niechcący ukręcić jak śruby będą baaaaaardzo zapieczone :mrgreen:

Opublikowano
a tak się składa, że mam klucz nr8 :mrgreen: ale weź na wszelki wypadek, bo może mój się niechcący ukręcić jak śruby będą baaaaaardzo zapieczone :mrgreen:

Ja niestety wezme cale lampy bo nie bede eMka tylko kombi :( mechanior nie ogarnal tematu na czas :(

ZAPRASZAM UZYTKOWNIKOW SERII Z !>KLiK
Opublikowano
te,te :roll: sie tak nie rozkręcaj :mrgreen: z tymi lampami to nie tak chop siup, bo jak nie bede pewien, ze kupie z4 to wiesz :norty:

Opublikowano

Taaaaa, Ekhangel, masz rację!

Samochodu, jak samochodu, ale Z3???

Ten samochód w brudzie traci wiele ze swojej atrakcyjnosci :nienie:

Opublikowano

te,te :roll: sie tak nie rozkręcaj :mrgreen: z tymi lampami to nie tak chop siup, bo jak nie bede pewien, ze kupie z4 to wiesz :norty:

E tam przestan beczec i zachowywac sie jak baba, Piotras i ja jestesmy przekonani ze wezmiesz ta z4 wiec lampy sa Ci niepotrzebne :D a jeszcze jakis gratis wpadnie ode mnie w Twoja strone za te szarady ;)

ZAPRASZAM UZYTKOWNIKOW SERII Z !>KLiK
Opublikowano

Ladna cena :8) . Napewno sie sprzeda . Zawsze mnie zastanawia po co ludzie dlubia w takich silnikach ? Przeciez i tak nigdy nie osiagnie sie z tego wzbudzajacej respekt mocy .