Skocz do zawartości

pomocy gdzie jest zbiornik płynu hamulcowego w e61

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
gdzie jest zbiornik płynu hamulcowego w 525 kombi z 2005 roku e61 :D

W instrukcji do mojego samochodu jest napisane, ze jest pod filtrem powietrza. Ale nie sprawdzalem, czy to prawda... :)

pozdrowienia

Krzysztof

Opublikowano
No ja niestety nie mam instrukcji :( i nie moge poczytac

Ciesz się, że PawełH tego nie przeczytał po dostałbyś opiernicz i rade, że masz się udać do ASO po instrukcję :wink:

Opublikowano

Przeczytałem, ale się niepotrzebnie powstrzymałem. Uważam niezapoznanie się z instrukcją przed zadaniem pytania za bezczelność wobec forum i mnożenie zbędnych pytań. Niestety sporo osób mających największe problemy na tym forum uważa, że ich nie stać na wydanie 10% wartości samochodu na zakup zupełnie zbędnego gadżetu - lepiej działać metodą prób i błędów oraz mądrych pytań. Co natomiast powoduje tymi, którzy nie mają zrozumiałej dla nich instrukcji mimo możliwości kupienia jej za marne promile wartości ich samochodu trudno mi zgadnąć. Prawdopodobnie mają tani abonament na telefony do ASO, ale czemu zadają oczywiste pytania tutaj? Nigdy nie opierniczam, bo nie jestem moderatorem i nie chcę bana - tylko zgryźliwie zapytuję, co z umiejętnością czytania.

Dzięki, KrzysztofP i Oleg-BMW.

PawełH
Opublikowano
Ja ze swojej strony dodam tylko: instrukcji do E60 wcale nie trzeba kupowac, mozna sciagnac w pdfie i to legalnie ze strony BMW. Jezeli ktos nie ma ochoty sie logowac, podawac VINa itp. to moze sciagnac ja bezproblemowo ze strony www.e60.net :8)

pozdrowienia

Krzysztof