Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

od kilku dni falowały mi obroty , silnik na wolnych obrotach cały się trząsł razem z nadwoziem , po przełączeniu na gaz było trochę lepiej ( dodam ze światła pulsowały ) dzisiaj po odpaleniu i przejechaniu około 5 km i zgaszeniu silnika nie odpallem go już ( nie mogłem )wogóle nie załapywał

:( :( :( :!: :!: :!: :worried:

co się mogło stać :?: :?: :?:

http://img11.imageshack.us/img11/6204/e340211.jpg
  • Członkowie klubu
Opublikowano

Witam

Sprawdź świece, przewody wysokiego napięcia i cewke.

Pozdro

003.jpg
  • Członkowie klubu
Opublikowano

ok, juz wiem że nie ma przewodów. :oops:

P.S. to jak prąd dostaje sie na świece??

003.jpg
Opublikowano
ok, juz wiem że nie ma przewodów. :oops:

P.S. to jak prąd dostaje sie na świece??

Dłuuugą "fajką" która zaczyna się cewką :mrgreen: i tak sześc razy, po jednym na każdy cylinder :wink:

Opublikowano
witam

od kilku dni falowały mi obroty , silnik na wolnych obrotach cały się trząsł razem z nadwoziem , po przełączeniu na gaz było trochę lepiej ( dodam ze światła pulsowały ) dzisiaj po odpaleniu i przejechaniu około 5 km i zgaszeniu silnika nie odpallem go już ( nie mogłem )wogóle nie załapywał

:( :( :( :!: :!: :!: :worried:

co się mogło stać :?: :?: :?:

mam bmw od niedawna , jak kupywałem na wskażniku benzyny było około 20 litrów , co sie okazało ten wskaznik sie chyba chyba zepsuł albo zawiesił ( nie mogłem odpalić bo nie było benzynki :duh: ) a co do tych falującuch obrotów to łapało gdzieś lewe powietrze na jakimś gumowym przewodzie

Teraz jest już ok :D :cool2:

http://img11.imageshack.us/img11/6204/e340211.jpg