Skocz do zawartości

Jak szybko nagrzewa Wam się układ chłodzenia???

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moje pytanie kieruję do posiadaczy silników benzynowych 6-cylindrowych. Po przejechaniu ilu km (jakim czasie) wskazówka "staje" do pionu?

W moim przypadku muszę przejechać ok 5km w mieście (bez stania w korkach) a jadąc poza miastem minimum 10km. Podejrzewam zawieszony termostat bo coś za długo mi się nagrzewa.

Opublikowano
Moje pytanie kieruję do posiadaczy silników benzynowych 6-cylindrowych. Po przejechaniu ilu km (jakim czasie) wskazówka "staje" do pionu?

W moim przypadku muszę przejechać ok 5km w mieście (bez stania w korkach) a jadąc poza miastem minimum 10km. Podejrzewam zawieszony termostat bo coś za długo mi się nagrzewa.

u mnie jest dokładnie tak samo.

A little piece of heaven in my hands
Opublikowano
Juz czytałem o tym wczewsniej...raczej nie masz powodow do niepokoju. Mni etez sie wolno nagrzewa i wolno stygnie :) Ja na zimnym nie przekraczam 3 tys obr. i tez długo czekam.... jak przycisniesz to sie nagrzeje szybko ale... :nienie:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.