Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam chciałbym spytać czy te felgi wejdą do e46 coupe. Czy za tą cenę to rozsądny zakup jeśli są proste no i jaki jest koszt usunięcia tych wszystkich rys itp. I jeszcze jeśli ktoś wie to może napisze ile by kosztowało polerowanie ich. Z góry dzięki za odpowiedzi, pozdrawiam ;)
Opublikowano

Czy to są oryginalne felunki bo koleś napisał 8J ET41.

Tymczasem te felgi wychodziły chromowane 18' przód 8J a tył 9J i ET przód 47 i tył 26.

I polerowane (jeśli poliert to znaczy polerowane :wink: ) 19' przód 8J a tył 9,5J i ET przód 47 i tył 27.

Pozdrawiam.

Krzysiek

Było:

E36 318 is coupe 93'

E36 323i sedan 97'

Opublikowano
Ja te felgi właśnie wygrałem na podanej wyżej aukcji. Właściciel mieszka dosłownie dwie ulice ode mnie ale powiedział, że najszybciej mogę je odebrać we wtorek. Chciałem się upewnić czy są oryginalne i ile mnie wyniesie przywrócenie ich wyglądu do dobrego stanu dlatego właśnie pytałem ale mimo wszystko dzięki za zainteresowanie i pomoc :cool2:
Opublikowano

gratki wygranej aukcji ja też myślałem je kupić ale sie rozmyśliłem bo jakoś te rysy mnie zraziły ale ogólnie felga tanio poszła o ile to ori M bo widzę że są wątpliwości :P

napisz we wtorek czy kupiłeś i czy z nimi wszystko ok ;)

pozdrawiam :norty:

czasami na drogach można spotkać wariatów co pędzą ponad swoje umiejętności na złamanie karku no na prawdę, aż czasami ciężko ich wyprzedzić.....:)
Opublikowano
Jeśli są oryginalne to myślę, że warto będzie je kupić. Opony na zimę i tak bym zmienił więc te dwie różne na tylnej osi mi nie przeszkadzają. A co do rys to jeśli w ogóle je kupie to mam zamiar oddać do piaskowania i odnowić tak żeby naprawdę ładnie się prezentowały. We wtorek dam znać a do tego czasu jeśli ktoś na podstawie zdjęć mógłby rozwiać wątpliwości co do ich oryginalności to byłbym bardzo wdzięczny. Pozdrawiam ;)
Opublikowano

w sumie trzeba wziąć pod uwagę że felgi są z Anglii a oni wszystko mają inne więc et i szerokość może sie różnić ale mogą to być nadal ori M :P

albo koleś coś namieszał z rozmiarem :)

czasami na drogach można spotkać wariatów co pędzą ponad swoje umiejętności na złamanie karku no na prawdę, aż czasami ciężko ich wyprzedzić.....:)
Opublikowano
Troszke kiedys posiedzialem i szukalem na temat tego wzoru felg. I nie mam dobrych wiadomosci, te felgi w oryginale wychodzily tylko w 19". Te, ktore kupiles to model EVO. 18" bylo dostępne, ale troche sie roznily i nazywaja sie styling 67. Sprawdz je dokladnie, bo raczej to nie sa oryginaly, ale moge sie mylic. Pzdr
Opublikowano

ShakeIt i jak fela kupiłeś etc ?

pozdrawiam :norty:

Opublikowano

ehh kolego ShakeIt nie ładnie tak coś obiecać i nie dotrzymywać słowa :nienie:

chodzi mi o to że mówiłeś że we wtorek dasz znać coś o tych felgach czy kupiłeś etc ja jeszcze we wtorek napisałem czy kupiłeś żebyś sobie przypomniał

nie dałeś znaku pomyślałem ok wszystko możliwe może akurat nie ma neta

ale patrzę na necie jesteś bo pisałeś w temacie

%5B640%3A294%5Dhttp%3A//img300.imageshack.us/img300/9453/shackeitdz1.jpg

:duh: :nienie: