Skocz do zawartości

"SAM NAPRAWIAM" - gdzie znajdę taki niezbędnik???

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

mam problem. Od paru dni jestem szczęśliwym posiadaczem BMW 525 TDS (E34 - 1992). Pilnie poszukuje ksiązki typu "Sam naprawiam" lub czegokolwiek podobnego do tego modelu BMW. Kto podpowie, gdzie można coś takiego kupić? Może ktoś z was ma zbędny egzemplarz do odsprzedania? Pomocy :D

Z góry dzięki :)

BMW - Bedziesz Mial Wrazenia

Pozdrawiam

Reaven

Opublikowano

Polskojęzyczny poradnik naprawczy do E34 :?:

Straszna nędza :!: Nie spotkałem się z czymś takim.

Księgarnia Pelta ( http://www.pelta.com.pl/samochody.html ) ma angielskojęzyczne poradniki Haynesa prawie do wszystkiego co jeździ (świetne, ale drogie jak diabli).

Niestety, PRAWIE.

E34 figurują w rejestrze, ale tylko wersje benzynowe najstarszej serii (z lat 1988-1991).

Podstawowe dane regulacyjne tylko dla silnika i skrzyni biegów są w książce "Dane techniczne i regulacyjne" tom 10 (Wydawnictwa Komunikacji i Łączności), w opisie BMW E36 325 td / tds.

W którymś z wcześniejszych tomów tej książki był jeszcze pełny opis BMW E34 524 td z lat 1988-91.

I to wszystko :mad2: :mad2: :mad2:

- No, stał tutaj! Był! Patrzył na swoje paznokcie! Rozpłynął się! Nie ma go!

(Bogumił Kobiela we "Wszystko na sprzedaż". Rok później rozbił się na amen swoim białym BMW).

Opublikowano

Nie wiem czy o takie coś Ci chodzi ale Damianlg już zamieścił na sewerze Instrukcje serwisową do E-30 i E-34 w .pdf (po angielsku), po Polsku chyba nigdy nie było przynajmniej do E-34. Bo do E-30 gdzieś widziałem.

Wpisz w szukaj "instrukcje" 16 pozycja i 4 zakładka tam jest link.

Opublikowano

BYŁO !!!!

Tyle mojej pracy na darmo ? :search: :search: :search:

slowa kluczowe: service manual robert bentley biblia beemkowicza

ale po angielsku

REMOL

______

o/_______\o

(Oo=00=oO)

[] =****= []

Opublikowano
Może bywasz na giełdzie w Słomczynie, bo tam właśnie przy stoisku z psami i wszelkim ptactwem jest człowiek ze straganem- ano właśnie ze straganem z knigami typu "sam naprawiam". Tylko to sprzedaje, literatura w języku polskim wyłącznie, a marek aut ma ho ho... Ale do rzeczy jak nie będzie miał od ręki to za jakiś czas coś wygrzebie. Pozdrawiam 8)
Nie sztuka skorzystać z serwisu-SZTUKA ZROBIĆ TO SAMEMU !!!
Opublikowano
nie ma czegos takiego w wersji polskiej ,jest po angielsku a link jest na forum :search:
BMW nie dla idiotów :naughty: :diabel_smiech: , LPG :naughty:
Opublikowano
BYŁO !!!!

Tyle mojej pracy na darmo ? :search: :search: :search:

slowa kluczowe: service manual robert bentley biblia beemkowicza

ale po angielsku

Remol, z całym szacunkiem, ale kolega ma rację. Instrukcje, które wrzucałeś dotyczyły E34 do roku 1991. Kolega pytał o rocznik 1992.

Nie znalazłem na forum service manuala do mojej 520i '92 :(