Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Pojawił się dziś mały problem ze składaniem lusterek za pomocą przycisku. Mechanizm działa, składanie przebiega bez problemu, ale przy ponownym rozkładaniu lusterko kierowcy wychyla się dużo bardziej poza swoją prawidłową pozycję. Można to poprawić ręcznie, następnie elektryczne składanie wciąż działa, ale przy ponownym rozłożeniu znowu dzieje się to samo. Z tego co zauważyłem mechanizm odpowiadający za ustawianie lusterek tak jakby wyskoczył z takich zagłębień dzięki którym obraca lusterkiem, tzn. może nie tyle wyskoczył co przestawił się w jakieś inne nieprawidłowe ustawienie. Za nic nie mogę jednak się połapać jak to przywrócić do porządku, nie znalazłem też szczegółów mechanizmu na realoem czy w instrukcji. Może ktoś się już z tym bawił ?
Opublikowano

Witam przyłączam sie do tematu ja my tlko troche inny problem w moim nowym nabytku :8)

Otóż u mnie wogle nie chce sie składac prawe lusterko - miał może ktoś podobny problem?

Pzdr

Opublikowano
Witam przyłączam sie do tematu ja my tlko troche inny problem w moim nowym nabytku :8)

Otóż u mnie wogle nie chce sie składac prawe lusterko - miał może ktoś podobny problem?

Pzdr

Tak, złam go ręcznie i potem rozłóż. Powinno pomóc.