Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam panów i panie chcę się podjąć swapa tak jak w temacie i mam pare pytan otóż najwazniejsze czy to się opłaca bude mam w eleganckim stanie tylko silnik kicha (efekt bociana) nie chce mi sie z tym babrać skoro oryginalny wałek kosztuje tyle samo co silnik. Zwykły 1.8 ma tylko 115 KM a is aż 140 i jest na łancuchu juz i tu sie pojawia pare moich pytan co do przekładki czy jesli włoże tego is to co będę musiał wymienić nie znam sie zabardzo a nawet nie mam pojęcia czy wał napędowy skrzynia most chłodnica komp i inee pierdołki mogą zostac czy muszę też zmieniać bo wiadomo przy zmianie na 2.0 to już czeba zmian a tu właśnie niewiem a więc pomóżcie mi i odpowiedzcie na moje pare pytań :modlitwa: :modlitwa: :modlitwa:
Opublikowano
no musze ci powiedziec ze komputer to napewno bo is to inny silnik i nie bedzie pasowac sprzeglo tu tez pewnie bedzie problem bo tamto sprzeglo ktore masz jes przystosowane do 115 km a 140 przy is to moze nie zdac egzaminu a skrzynia nie wiem jak jezt z dopasowaniem srob ale mysle ze moze zostac a reszta to juz na pewno moze zostac
Opublikowano
IS ma tarcze z tyłu ma inne przełożenia skrzyni i chyba mostu ma inny komputer nie wiem jak z zawiechą z przodu ale chyba to samo ale chyba swap cię więcej wyjdzie jak zmiana auta a jak zmieniać to lepeij na 325 bo te 25KM na długo ci nie starczy
Nie ma to jak 760I 445 koni Rulez:)
Opublikowano
IS ma tarcze z tyłu ma inne przełożenia skrzyni i chyba mostu ma inny komputer nie wiem jak z zawiechą z przodu ale chyba to samo ale chyba swap cię więcej wyjdzie jak zmiana auta a jak zmieniać to lepeij na 325 bo te 25KM na długo ci nie starczy

skrzynia ma te same przełozenia,most inne.Na dobra sprawę wystarczy zmienić silnik z komputerem bo większość osprzętu jest taka sama.

A little piece of heaven in my hands
Opublikowano
Witam panowie juz zwątpilem ze ktos mi odpisze i nie spogladalem na temacik a tu mile zaskoczenie mam kumpla co sie zajmuje bmkami i mowil mi ze to sie nieoplaca bo nigdy niewiadomo co silnik w sobie kryje jego zdaniem chlodnica niewydyli poduszki tez beda do wymiany i troszke innych bzdur poprostu ja sprzedam niemam w niej nic ciekawego prosta wersja bez ele szyb bez abs tylko alarm centralka buda w dobrym stanie ale oplacalne jest sprzedanie tego i kupienie 325 i tak tez zrobie takze temacik uwazam za zamkniety mimo wszystko dzieki za oddzew pozdro
Opublikowano
no i dobrze, jak przeznaczysz na to więcej pieniędzy niż średnia 13k zl to poszukaj 323 osiągi identyczne do 2.5 dzięki niżej położonemu większemu niutonometrowi a ma niższe spalanie i jest bardziej elastyczny. Czyli modele od 95 kiedy to znikły 2.5 i wyszły 323 i 328

http://www.bmwpasja.pl

Nowe foty w galerii

BMW EuroTrip (46 BMW Club Europatreffen )

http://pl.youtube.com/watch?v=R2BJ8VX0qto