Skocz do zawartości

Panowie co mozecie powiedziec o tym aucie!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Zastanawiałbym się nad zaufaniem firmie, która w jednym ogłoszeniu pisze, że samochód jest "krajowy" oraz "sprowadzany" jednocześnie, albo iż jest "pierwszym właścicielem" i pośrednikiem - znowu jednocześnie.
Opublikowano
Mogę powiedzieć to że ma strasznie wyniszczony fotel kierowcy na marne 231000 chyba że komuś jednego zera na końcu zabrakło to by się zgadzało.
Opublikowano

pierwszego i czwartego nie znam...

drugie http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C6248613 należy do forumowicza 7er.pl myślę, że nie ściemniał w ogłoszeniu, ale nie miałem przyjemności widzieć tego auta - zapraszam na forum ;)

trzecie http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C6236468 miałem przyjemność oglądać kilka dni temu, wg mnie dostała strzała w lewy tył - widać korozję na drzwiach i błotniku, poza tym na słupku między lewymi tylnymi zardzewiałymi drzwiami a tylną szybą jest szpachla albo bardzo dużo lakieru (brakło mi skali na mierniku ;) ) i jeszcze lakierowana była maska. Silnik ma apetyt na olej ale poza tym wszystko jest cacy, bardzo dobre wyposażenie, ciche zawieszenie... kolejny minus to zły profil opon - 235/40/18 przód (powinien być profil 50) i 265/35/18 tył (powinny być chyba 255/45) na felgach, które raczej na oryginalne AC Schnitzery nie wyglądają :P poza tym wszystko cacy :)

Opublikowano
Witam kolego wlasnie dzis dzwonilem do pana od auta nr 3 i jutro jade obejrzec.Mowil ze ktos byl ogladac wlasnie z krakowa i jest zainteresowany lecz nie ma tyle pieniadzy :mad2: Jestem ciekawy co mi jutro powie ciekawego :worried: .Zastanawiam sie wlasnie nad autkiem nr 1 bo jest blisko i moge sobie je zobaczyc bez jakis dodatkowych kosztow na paliwo :dance:
Nic wiecej nie trzeba mówic BMW
Opublikowano

nr 1 to tylko 2.8 i to w automacie także nie jest to demon szybkości, ale oglądnij przejedź się może Ci się spodoba :)

a jeśli chodzi o nr 3 to oglądałem ją z kolegą, który troszkę się napalił i chciał ją wziąć od razu tylko na szczęście nie sprzedał jeszcze swojej e36 i nie miał gotówki przy sobie :P Ale jak wróciliśmy do Krakowa to na spokojnie doszedł do wniosku, że będzie szukał dalej :)

Opublikowano
dzieki za szybka odpowiedz no ja akurat nie szukam demona szybkosci tylko szukam auta duzego i z odpowiednim wyposazeniem no tez tak mi sie wydaje ze 2.8 to malo jak na takie auto zeby to bylo chociaz 730 :norty:
Opublikowano
No wielkie dzeiki kolego wiec szukamy dalej obejrzec moze obejrze i zobacze czy wart tych pieniedzy czy tez nie ale dzieki pozdro :modlitwa: