Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam pytanie co do demontażu reflektorów przednich a w zasadzie kierunków, ale to chyba bez zdjęcia reflektorów się nie obejdzie w BMW 7 (e-38). Z góry odkręciłem 2 nakrętki dziesiątki, widzę tam jeszcze dwie śrubki, odkręciłem chociaż nie wiem czy to konieczne, ale coś od dołu chyba trzyma a nie widzę co, nie chcę czegoś popsuć więc pytam... Może coś jest pod tą listewką?? ale nie wiem jak ją zdemontować też. Proszę o szybką pomoc.
Części używane do E36 i E38 !!! TANIO
Opublikowano
No tego się domyślałem, ale nie wiem jak dojść do nich, jak zdjąć tą listwę pod lampą?? W e36 jest do takich śrubek też dojście od góry, ale w tym takiego patentu nie zauważyłem...
Opublikowano
Z tego co pamietam trzeba zdjac zderzak, przykrecony jest 2 srubami do takich amortyzatorow, ktore zapobiegaja uszkodzeniu nadwozia w razie stluczki.
E38 735iA Sport Individual 99`
Opublikowano
No to ładny cyrk trzeba odstawić żeby wyjąż ten diabelny kierunkowskaz... No cuż, jak trzeba to trzeba, jutro się za to zabiera. Dzięki za odp, pomimo że wieści złe ;P