Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

dzisiaj coś dziwnego mi się przydarzyło. Czyściłem auto w środku a ty szyba ( pstryk) z tyłu się otworzyła . Myślę sobie - może w kieszeni mi się nacisnął - ale to trochę tak jakby ciężko przypadkiem otworzyć.

Zamknąłem szybę i tak sprawdzam klapę - otwieram klapę -a tu co? szyba jednocześnie się otwiera i tak raz raz razem.

wqr się i tak klepałem a to szybą a to klapą - jednym razem jak otworzyłem tylko szybę to ten zamek od szyby pstrykał tak 4-5 razy co 1 sek. a szyba już była otwarta.

Chwilę odczekałem, zamknąłem auto pilotem otworzyłem - no działa normalnie - otwierając klapę - otwiera się cała klapa - już bez szyby.

Teraz sprawdziłem 10 razy dobrze - przejechałem w inne miejscem, bo akurat musiałem i trakcie mi się szyba sama otworzyła. Znowu sprawdzałem otwieranie klapy i znowu szyba odskakuje po otworzeniu klapy.

qrrrr

Co to moze być.

Dzięki

Plodz1

Dylematy