Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
hej przy zakupie mojej Bunii poinformowano mnie że nie działa klakson + poduszka; okazalo się że poduszki nie ma, a klakson nie działa gdyż ktoś nieumiejętnie naprawiał "COŚ" i zerwał pasek pod kierownicą- mój zaprzyjaźniony mechanik , aby oszczędzić mój portfel stwierdził że go podspawa i podratuje aby nie musieć kupowac nowego paska. No i wszytsko świetnie tylko teraz kierownica skrzypi przy każdym skręcie.. Wystarczy smarowanie pczy trzeba rozbierać, czy trzeba jednak zainwestowac w pasek?? i jesłi smarowanie to gdzie?? moze ktos miał podobny problem Edytowane przez Paulopaolo
Opublikowano

podłączam sie pod temat skrzypienia kiermany :D

z tym ze u mnie wszystko jest na miejscu i w porzadku...ale od jakiegos czasu zaczeła własnie szkrzypiec ::((:(:( jak to nasmarowac ??

Z racji tego, że spadł śnieg, przypominam, że piłowanie GOLFA na ręcznym, to nie DRIFT!!!!

Nie dyskutuj z idiotą , na początku sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

http://picasaweb.google.co.uk/kieltj/BMW - moje BMW

Opublikowano
Uzyjcie szukajki, bylo swego czasu tego sporo, a zacznie sie pojawiac coraz wiecej na zime bo wtedy kierownice zaczynaja piszczec na potege :) Jedni twierdza ze jest to wina ocierajacego bolca po pierscieniu (cos odpowiedzialnego za klakson bodajrze, i jest to przy kierownicy), a inni ze to wina sprezyny przy wejsciu kolumny kierowniczej do kabiny (na granicy komory silnika i kabiny). W obu rzypadkach zaleca sie smarowanie, pozdrawiam!
Opublikowano
:) jestem juz po konsutacji z mechanikiem- okazuje się że skrzypienie może wynikac z nieprawidlowego naciągniećia paska i będzie robił to jeszcze raz- smarowanie nic nie daje