Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
ceny nie podam (zresztą nie ma ona znaczenia w podlaskim), ale znacznie mniej niż wziąłem odszkodowania. Nie wiem jak liczy, pośrednik na 2 miesiące przed naprawą podał mi cenę, którą przy płaceniu obniżył o 200 zł.
PawełH
  • Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Czekałem, czekałem, ale się doczekałem. Samochód jak nowy i to bez malowania. Pełny sukces!

A w jakiej firmie to robiłeś? Adres możesz podać?

Opublikowano

tak, jeśli facet się zgodzi i jeśli jest taka potrzeba. Pytasz dla pytania czy rzeczywiście do tej pory nie zlikwidowałeś skutków gradobicia, a teraz chciałbyś z jakichś względów? Jeśli tak to czekam na odpowiedź i spróbuję się z nim skontaktować, ale termin może być długi.

Oczywiście w razie czego służę oględzinami swojego samochodu dla oceny jakości jego pracy.

PawełH
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Nie bardzo rozumiem te całą konspirację ale OK. Chodzi o bardzo banalną sprawę w porównaniu do gradobicia. Brat na dachu w swoim Xie ma dołek po butelce PET która spadła z balkonu, a ja po jabłku z drzewa. Skoro facet poradził sobie z gradobiciem to pomyslałem, że jest na tyle dobry, że warto mu dać zrobić taką kosmetyke.

Pozdro.

Opublikowano
Konspiracja jest dlatego, ze facet chyba jest wolny strzelec i nic nie wiem o jego firmie. Nie został mi przedstawiony a znam tylko pośrednika. Namiary pośrednika (właściciel myjni ręcznej i przynajmniej jednego BMW) podaję na priva.
PawełH