Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, pojawił sie soft do MK3 wyświetlacz mono , jest po PL również z polskim lektorem!!! Udostępnił go do testu kolega mr.lova !!!

Polecam !!!

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Witam, kurcze nie mogę w żaden sposób rozpakować tego pliku. Mógłby ktoś spakować jeszcze raz i wrzucić gdzieś na serwer?

Czy soft od cooler'a będzie działał w BMW X3 z nawigacja monochromatyczną, czytnik MK4 DVD ??

Dziękuje, pozdrawiam.

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam, do monochromatu będzie pasował plik wykonany przez kolegę cOOlera

oto link do wątkuhttp://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=88707&highlight=330d

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano
witam,mam pytanie chodzi o to ze mam małą nawi chyba tzn strzałkową jak kolega wyżej,zmiarniarke w bagażniku i odtwarzacz dvd na mapy,ostatnio zgasł mi wyświetlacz na radiu i nic nie ma,nie wiem czy potrzeba zaktualizować soft??? jesli tak to jaką wersje bo chyba mam mk3?? pozdrawiam i czekam na odp
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

W końcu po nagraniu XY różnych płyt z softami

ten w końcu spolszczył mi strzałkową navi mk4

zipa trzeba rozpakować total commanderem !!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

jak masz dvd to masz mk4

a jak zgasło to samo z siebie nie wygasa bodaj pod inpą można jakiś test lcd zrobić ale jak umarło to takie rzeczy się zdarzają w końcu to elektronika, wywal to i kup sobie na cd, mnie powstrzymuje przed takim rozwiązaniem to ze działa i dodatkowe funkcje

Opublikowano
Witam. Czytam te wszystkie posty i za chiny nie mogę sie dowiedzieć jaką mam stację dyskową ( MK.......?) dodam ze mam navi strzałkową, tzw radionawigację, ale Mk ile czy 1 , 2, 3 nie mam pojęcie , proszę o odpowiedź bo nie wiem czy mam sie za ta całą zmianę softu zabierać . Stację dyskową w bagażniku mam raczej na cd b bo jest napisane Cd in . Pozdro :)
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

witam

na pewno czytnik to nie mk4, bo ten ma napis dvd na obudowie.

A co jest na wyświetlaczu?w ustawieniach? jaka wersja softu?

Jeśli SW 3-2/... to masz mk3, jeśli sw 2-2 to mk2, i tak dalej

• 1 rok później...
Opublikowano

Witam serdecznie,

chciałbym trochę odświeżyć temat...czy ktoś jest w stanie wrzucić gdzieś na serwer odpowiednie pliki do spolszczenia/aktualizacji??

Temat jest stary i linki nie 'banglają' :roll:

jakby ktoś miał chwilę, byłbym baaaaaaaaaaaardzo wdzięczny!!

pozdrawiam

e87 118d 2008r. MONACOBLAU Met. -> http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=112&t=325656

e46 compact 320td 2002r. FLEMENCOROT -> http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=221546